Automoto

Chevrolet Corvette

0

Chevrolet Corvette, Life.baNa današnjoj konferenciji za medije na 80. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi GM-ov potpredsjednik Bob Lutz najavio je da će legendarni sportski automobil Corvette biti dostupan u sklopu Chevroletove europske ponude modela.

„Naša prodajna mreža uključivat će odabrane zastupnike Chevroleta Europe te neke od trenutnih distributera Corvette od kojih mnogi rade odličan posao stvarajući vjernu i entuzijastičnu korisničku bazu i pružajući joj usluge“, rekao je Lutz.

Chevrolet Corvette radi se i prodaje duže od bilo kojeg drugog sportskog automobila. Otkad je predstavljena na tržištu 1953. ova legendarna američka ikona bila je san mnogih generacija ljubitelja automobila. Godine 2005. Chevrolet je predstavio šestu generaciju Corvette. U narednim godinama toj su liniji pridružene verzije visokih performansi kao što su Corvette Z06 i Corvette ZR1. Danas će posjetitelji Ženevskog sajma automobila moći na Chevroletovom štandu u hali 2 vidjeti novu Corvette Grand Sport – još jedan model s bogatom poviješću.

LIFE:  Zeleno svjetlo UN-ova panela za brzine do 130 km/sat za samovozeće automobile

„Vrlo smo ponosni što stojimo iza najveće ikone među Chevroletima“, rekao je Wayne Brannon, predsjednik i izvršni direktor Chevroleta Europa. „Kao kupci u svim ostalim dijelovima svijeta, i Europljani će sada moći vidjeti Corvette zajedno s ostalim automobilima iz Chevroletove ponude.“


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like