Automoto

Citroën 19_19 Concept, vožnja u načinu Ë-Confort

0

Nakon što je Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti predstavljen u veljači prošle godine, Citroen predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada.

19_19 Concept pravo je nekonvencionalno utjelovljenje marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Vizija nenadmašne udobnosti za bolju mobilnost sutrašnjice!

Dizajn: kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti;

Tehnologije: stopostotno električno konceptno vozilo dometa od 800 km, s ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

LIFE:  [life priča] Trenirala kod Dušana Benića: Odbojkašica Iman Isanović freshman sedmice u SAD-a

§  19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. svibnja 2019.

« 19_19 Concept naša je vizija budućnosti automobila koji je istodobno tehnološki napredan i inovativan, ali zadržava temeljne vrijednosti koje je osmislio CITROËN prije 100 godina: to je Marka koja sluša svoje kupce, usredotočuje se na čovjeka i vjerna je svojem potpisu „Inspired by You”. Dizajn, kreativnost, udobnost i inovacija i dalje su dio nasljeđa marke CITROËN. 19_19 Concept odraz je toga.” Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN

DIMENZIJE

  • Dužina: 4 655 mm
  • Širina : 2 240 mm
  • Visina : 1 600 mm
  • Međuosovinski razmak : 3 100 mm
  • Promjer kotača : 913 mm
  • Gume Goodyear : 255/30 R30

Izvor: Citroen

Facebook komentari


Herbicid bračnom paru uzrokovao rak, dobit će odštetu od 2,5 milijardi dolara

Previous article

Potvrđeno iz kluba: De Rossi se krajem sezone oprašta od Rome

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Automoto