AutomotoEvent & Zabava

MG Car Show u Mostaru kroz fotografije

0

Izložba oldtimera “MG Car Show” na kojoj je predstavljeno 20 atraktivnih, raritetnih modela britanskih MG automobila proizvedenih u prvoj polovini prošlog stoljeća, održana je u ponedjeljak na platou ispred Mepas Malla u Mostaru.

Direktor marketinga Mepas Malla Josip Jurilj kazao je kako je oko 70 MG-ovih oldtimera bilo danas u Mostaru u sklopu “MG Car Toura” koji prolazi zemljama Jadranskog mora.

– Radi se o raritetnim automobilima proizvedenim još tamo početkom 30-ih godina prošlog stoljeća koji su u sklopu svoje turneje koja prolazi kroz Hrvatsku, Crnu Goru i BiH, izabrali baš Mostar i naš centar kao svoju destinaciju i mjesto zaustavljanja, na što smo izuzetno ponosni. Zbog ograničenog prostora izloženo je bilo 20 atraktivnih automobila, dok je oko 50 njih bilo parkirano u garaži – kazao je Jurilj.

Istaknuo je, također, kako je jedan od najatraktivnijih i najstarijih automobila na ovoj izložbi bio MG-ov model 18/80, koji je u periodu od 1928. do 1933. godine proizveden u svega 500 primjeraka.

LIFE:  Mostarska Rock škola privlači sve više mladih željnih dobrog muziciranja

Karavana MG-ovih oldtimera već sada je na putu za Crnu Goru, gdje će održati svoju sljedeću izložbu.

Facebook komentari

Baždarević za Life: Hvala svima koji su uz mene u ovim teškim trenucima

Previous article

Larisa Cerić osvojila srebro na Europskom prvenstvu u Minsku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Automoto