Paklene Ulice – Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

- Advertisement -

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE ( FAST & FURIOUS) sada predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham  repriziraju svoje uloge Luk  Hobbsa i Dekarda Shawa u  filmu PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBBS & SHAW eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu FAST & FURIOUS, rasprostirući se širom planete, od Los Angelesa do Londona i od toksičnih predjela Chernobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

U kinima  od 1. augusta 2019. 

Režija: David Leitch

Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren

Scenario: Chris Morgan

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...