Automoto

Peugeot 207 sa trogodišnjom garancijom

0

Peugeot 207 sa trogodišnjom garancijom, Life.ba

Povodom obilježavanja 200 godina postojanja Peugeot je za ljubitelje 207-ice, najprodavanijeg Peugeot modela u BiH ali i izuzetno omiljenog modela u Evropi, pripremio nove pogodnosti. Peugeot 207 je sada dostupan sa garancijom od tri godine, a kako bi kupci imali priliku da na što jednostavniji način postanu vlasnici ovog modela omogućeno im je i Peugeot kreditiranje.

„Peugeot 207 je zbog primamljivog dizajna kao i visokog nivoa sigurnosti i udobnosti već dugo jedan od najomiljenijih Peugeot modela. U sklopu akcije „Peugeot Optimist“ našim kupcima je od sada dostupan sa 3 godine garancije i kroz naš novi proizvod – Peugeot kreditiranje. Peugeot kreditiranje će kupcima omogućiti veoma povoljne uslove kreditiranja za sve naše modele uz rok odobrenja od 24 sata i 0% troškova obrade.” istakao je Deniz Bejtula, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont.

LIFE:  BMW objavio alarmantne podatke: Pad prodaje za više od 13 posto

Model 207 našao je put do srca milion zadovoljnih kupaca upravo zbog individualnosti, visoke tehnologije, prepoznatljivog Peugeot dizajna i jakog akcenta na sigurnosti putnika i pješaka. Peugeot 207 je jedan od prvih automobila koji je razvijen u skladu sa propisima nove evropske regulative vezane za zaštitu pješaka u saobraćaju. Značajne prodajne rezultate Peugeot 207 je postigao nudeći bogatu ponudu modela i nivoa opreme prilagođavajući se tako različitim potrebama kupaca. Peugeot 207, nagrađen je i mnogim priznanjima kao što su „Automobil godine 2007.“ u Španiji, „Auto Europa 2007“ u Italiji, „Najbolji uvezeni automobil“ u Japanu i mnoge druge.

http://www.youtube.com/watch?v=U6y2YOETyZY


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like