Renault Tour u Tuzli

- Advertisement -

Novi Renault Megane

Renault automobili putuju kroz odabrane gradove Bosne i Hercegovine. Sljedeća stanica je Tuzla, gdje Renault Tour gostuje 27.09.2014. godine od 09 do 17 sati na parkingu ispred Mercator centra Tuzla.

Koncipiran kao svojevrsni Renault salon na otvorenom, Tour omogućava svimp osjetiocima da upoznaju i isprobaju najnovije Renaultautomobile, te se pritom i dobro zabave uz prigodan program.

PROČITAJTE JOŠ:  Pokušaj ubistva u Tuzli: Automobilom namjerno udario dvojicu muškaraca

Bit će tu i bogata ponuda polovnih vozila s garancijom od 12 mjeseci, a u pitanju su provjerena vozila servisirana u ovlaštenim servisima, koja nakon kupovine ne zahtijevaju dodatna ulaganja. Pored toga, svi postojeći vlasnici Renault, Nissan i Dacia vozila, će imati priliku na licu mjesta obaviti besplatan kontrolni pregled svog vozila. Renault automobili i uvoznik Guma M Tuzla čekaju Vas u subotu ispred Mercator Centra Tuzla. Nakon Tuzle, Renault Tour, svoj put nastavlja i u drugim odabranim gradovima BiH, a detaljne informacije o datumu i lokaciji sljedeće posjete, će biti blagovremeno objavljene, saopćio je danas Renault.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...