Sajam automobila Beograd [foto] [video]

- Advertisement -

Međunarodni sajam automobila pod sloganom nosi slogan “Mjesto na kome muškarci plaču od sreće” počeo je danas u Beogradu, a glavni grad Srbije će narednih deset dana biti automobilski i motociklistički centar Balkana, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako su najavili organizarori tradicionalne sajamske manifestacije, u četiri hale će biti održano 50 intrigantnih premijera, koje će poslovnim posetiocima i širokoj publici predstaviti više od 400 izlagača iz 26 zemalja.

Beogradski Sajam automobila je najveća i najstarija automobilska manifestacija u regionu, koja se održava samo par dana poslije Ženevskog salona automobila. Na trideset pet hiljada kvadratnih metara od 20. do 29. marta izloženi su automobili, laka privredna vozila, privredna vozila, priključna vozila, šasije, karoserije, oprema motornih vozila, pneumatici, goriva, maziva, dodatna oprema i prateća industrija.

U hali 2 Beogradskog sajma su motocikli i mopedi. Takođe je predstavljena garažno-servisna oprema, tuning, transport, logistika …Predstavljaju se strukovne organizacije, udruženja, klubovi, finansijske institucije i osiguravajuća društva.

I ovoga puta proslavljene marke poput Mercedesa, BMW-a i Audija zavređuju najvišu pažnju posjetilaca. U hali 3 vlada najviše interesovanja, a izložene su sve klase Mercedesa. Kao najzanimljiivji i najskuplji već je označen Maybach sa cijenom od skoro 221 hiljadu eura.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...