Automoto

Sarajevo: Predstavljen novi BMW serije 3, prvi vlasnici već preuzeli ključeve

0

Auto centar Tomić je sinoć u Sarajevu predstavio legendarni BMW serije 3. Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Bosni i Hercegovini kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje.

O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Auto centra Tomić prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3. 

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Bosni i Hercegovini stekla brojne poklonike.

Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost.

#Sarajevo Predstavljen novi #BMW serije 3, prvi vlasnici već preuzeli ključeve https://bit.ly/2Chv5tc

#Sarajevo Predstavljen novi #BMW serije 3, prvi vlasnici već preuzeli ključeve https://bit.ly/2Chv5tc

Gepostet von LIFE BiH am Mittwoch, 13. März 2019

Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

LIFE:  Ovih pet razloga dokazuju da žene bolje voze od muškaraca

Novi BMW serije 3  je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina.

Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3. 

Facebook komentari

Goran Karan u Coloseum Clubu

Prethodni članak

U Premijer ligi BiH u ovoj sezoni 15 puta mijenjani treneri

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Automoto