Sarajevo: Predstavljen novi BMW serije 3, prvi vlasnici već preuzeli ključeve

- Advertisement -

Auto centar Tomić je sinoć u Sarajevu predstavio legendarni BMW serije 3. Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Bosni i Hercegovini kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje.

O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Auto centra Tomić prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3. 

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Bosni i Hercegovini stekla brojne poklonike.

Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost.

https://www.facebook.com/lifebih/videos/438315726709211/

Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Novi BMW serije 3  je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina.

Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3. 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...