AutomotoLife news

TRAGEDIJA NA GROBNIKU: Poginuo sudija nakon izlijetanja automobila

0
TRAGEDIJA NA GROBNIKU: Poginuo sudija nakon izlijetanja automobila, Life.ba

Prvi takmičarski dan četverodnevnog programa međunarodne auto utrke Nagrada Hrvatske 2022., na Automotodromu Grobnik, nije uspješno priveden kraju.

Pri kraju dnevnog programa, tijekom Endurance, jednosatne utrke izdržljivosti, u jednom je trenutku došlo do nenadanog izlijetanja jednog automobila koji je punom brzinom udario u zaštitnu ogradu iza koje se nalazi jedno od sudačkih mjesta, piše Novi list.

Od siline udarca vozilo je zaskočilo ogradu kojom prigodom je zahvatio dvoje iskusnih sudaca.

Brzom intervencijom dežurne liječničke ekipe i drugih interventnih službi jedna je muška osoba, sudija s težim povredama, odmah transportovan u sušački Hitni trakt, dok je druga ženska osoba, bez teže vidljivih povreda, prvo zbrinuta u medicinskom vozilu, a potom zbog preventive prevežena na daljnje kontrole.

LIFE:  (FOTO) Džeko slavi 11 godina ljubavi: Kakvu je poruku Amra poslala Dijamantu?

Iz bolnice je ubrzo stigla vijest da je muškarac podlegao teško zadobivenim povredama, dok je, prema prvim i neslužbenim informacijama sudinica prošla tek s neznatnim nagnječenjima.

Utrka je prekinuta, nastavljaju se izvidi i utvrđivanje zbog kojih je i kako došlo do nezgode, a tokom večeri i kasno u noć svi su timovi bili obaviješteni kako nastavka utrke, drugim takmičarskim danom, u nedjelju, na Grobniku neće biti.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like