Treća isporuka Peugeot vozila Sudskoj policiji FBiH

- Advertisement -

peugeot 1

 

Uspješna saradnja Sudske policije FBiH i kompanije Vermont, ovlaštenog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH, nastavlja se trećom isporukom Peugeot vozila. Isporuci osam Peugeot Partner Tepee-a prethodile su saradnje iz prethodnih godina u kojima su vozila zadovoljila sve sigurnosne kriterije i opravdala očekivanja nadležnih u instituciji.

“Višegodišnje saradnje poput ove sa Sudskom policijom FBiH su nama najbolji pokazatelj da Peugeot vozila opravdavaju i izuzetno visoke kriterije koje institucije poput ove imaju propisane. Do sada je isporučeno 26 vozila koja su prilagođena specijalnim namjenama, posjeduju posebnu sekciju za sigurni prevoz i služe u svakodnevnoj borbi protiv kriminala”, istakao je Denis Mašić, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont.

Peugeot Partner Tepee je nedavno i modernizovan sa najnovijim tehnološkim dostignućima i dostupan je sa Euro 5 e – HDi motorima sa najnovijom generacijom Stop i Start sistema sa kojim je smanjena potrošnja goriva i količina emitovanja CO2, saopćeno je danas iz Vermonta.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...