Turističko-automobilistički projekt Pink Wing kroz fotografije

- Advertisement -

Izlaskom na cestu šezdesetak luksuznih automobila s parkinga ispred Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) započelo je novo izdanje turističko-automobilističkog projekta “Pink Wing” koji kao finalnu destinaciju ima Mali Lošinj.

Turističko-automobilistički projekt “Pink Wing” održava se u Hrvatskoj treći put zaredom, ove godine od 7. do 10. lipnja, a njegovi sudionici dolaze iz različitih zemalja.

Ispred HNK-a danas se moglo vidjeti modele Ferrarija, Maseratija, BMW-a, Mercedesa i drugih vrhunskih automobilskih marki.

PROČITAJTE JOŠ:  U saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginule dvije osobe

Cesta koja vodi od Zagreba do finalne destinacije Malog Lošinja poslužit će kao zanimljiva ruta za vožnju ljubiteljima skupih automobila, kojima se pridružilo i nekoliko motociklista.

Sudionici Pink Winga će u okviru događanja jedan dan imati priliku isprobati svoje limene ljubimce na sportskoj automobilističkoj stazi na Grobniku, javlja Anadolu Agency (AA).

Osobni background svakog sudionika neophodan je za ostvarivanje jednog od mnogobrojnih kriterija odabira za prestižni “Pink Wing”, poručuju organizatori te dodaju kako količina novca i visoka cijena automobila koje vlasnik posjeduje nisu presudan kriterij za sudjelovanje u ovom događanju.

PROČITAJTE JOŠ:  Bh. državljanin sa 2,74 promila alkohola napravio haos na autoputu u Hrvatskoj

“Pink Wing” se održava od 2016. godine, a cilj mu je promovirati Hrvatsku s idejom obogaćivanja luksuzne turističke ponude.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...