Ko je novo zaštitno lice modne kuće Givenchy?

- Advertisement -

Francuski modni gigant Givenchy na svom instagram profilu objavio je teaser koji je zaintrigirao mnogobrojne fanove brenda, ali i pjevačice Ariane Grande. Po svemu sudeći, upravo ona je postala novo zaštitno lice ove modne kuće.

https://www.instagram.com/p/BxPg2ItImgI/

U kratkom videu koji je objavljen u četvrtak, prikazana je silueta žene sa visokim repom, a već u petak zvaničeno je i saopšteno da će Grande (i njen prepoznatljivi rep) postati najnovije lice kuće Givenchy. Prema saopštenjima brenda, pjevačica je izabrana jer je „prirodno utjelovljenje Givenchy žene koja je drska, velikodušna, duhovita, a ujedno i misteriozna.“

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

https://www.instagram.com/p/BxSIl2elkRr/

“Ponosna sam što sam novo lice kuće Givenchy”, rekla je pjevačica. “To je brend kojem sam se oduvijek divila i biti dio ove porodice je ogromna čast. Volim njihovu odjeću, samopouzdanje i radost koju pružaju svim osobama koje ih nose. Ne samo da je odjeća bezvremenska i lijepa, već sam i ponosna što radim sa brendom koji slavi ljude po onome što jesu i onome što žele biti.“

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

https://www.instagram.com/p/BxSib6DHYVC/

Ova saradnja je već dobila i svoj sopstveni hashtag na instagramu – #Arivenchy, ali kampanja koja je planirana za jesen-zimu neće biti otkrivena do jula.

Inače, francuska modna kuća Givenchy ima dugu istoriju saradnji sa svjetski poznatim ličnostima, a njen osnivač Hubert de Givenchy koji je preminuo prošle godine, odgovoran je za neke od najpoznatijih stajlinga modnih ikona poput Audrey Hepburn, Grace Kelly, Grete Garbo, Sophie Loren, Jacqueline Kennedy Onassis i mnogih drugih.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...