BeautyLife news

BeautiFUL 2022 – Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

0
BeautiFUL 2022 – Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini, Life.ba

BeautiFUL 2022 – jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji će se prostirati na 8.000 m2, bit će održan 4. i 5. juna u Sarajevu u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar.

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te da imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i za kupovinu proizvoda.

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipović priprema masterclass pod nazivom “Holistička masaža-kruna Wellness & Spa koncepta”. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju.

Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom “Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac”. Tu je Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacija proizvoda i noviteta by Reviderm te Prezentacija by BeYouTechnology.

Također, takmičenje u nail artu koji predvodi Magnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i Saja Majstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svo svoje znanje prenesu budućim kolegama.

LIFE:  U Sarajevu pronađeno ugljenisano tijelo nepoznate osobe

Savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem priprema show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, te mnoge druge edukacije i prezentacije.

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija ”Proširene vene i kapilari”, konferencija ”Nutricionizam: Preharana i zdravlje”, te konferencija ”Dentalna medicina u estetici”. Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva: „Žene u savremenom dobu“, a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba, saopćili su organizatori

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like