Beyonce u najnovijem spotu nosila nakit bh. brenda

- Advertisement -

Američka pop pjevačica Beyonce predstavila je zvanični spot za pjesmu “Spirit”, iz kultnog animiranog filma “Kralj lavova” (The Lion King), u kojem, između ostalog, nosi i nakit bosanskohercegovačkog brenda Werkstatt.

Beyonce se u video spotu pojavljuje u više kombinacija, ali posebnu pažnju privukla je scena ispred vodopada gdje američka pop diva stoji u kombinaciji plave haljine i nakita posebno dizajniranog za nju.

Riječ je o ogrlici i spiralnoj narukvici koja obuhvata čitavu ruku, a napravljena je od pozlaćenog mesinga.

Da je Beyonce i ranije prepoznala originalnost ovog bh. brenda govori i činjenica da se pjevačica početkom juna na jednoj zabavi humanitarnog karaktera pojavila sa svojom sedmogodišnjom kćerkom Blue Ivy koja je nosila upravo naušnice Werkstatt brenda.

PROČITAJTE JOŠ:  Savjeti poznatog nutricioniste o ishrani tokom ramazana: Ne preskačite sehur, iftar podijelite na dva dijela

Dizajn ovog brenda je prepoznatljiv po specifičnom minimalističkom industrijskom stilu narukvica, naušnica, ogrlica i prstenja. Iza uspješnog brenda, koji je već neko vrijeme osvojio tržište BiH, ali i zemalja regiona, stoje Ajla Šarić i Lejla Nuhić.

“Do saradnje s Beyonce došlo je posredstvom modnog dizajnera Borisa Kargotića iz Beograda. Imali smo samo deset dana za izradu nakita. Sretne smo što je naš rad prepoznat”, izjavila je za Anadolu Agency (AA) Ajla Šarić.

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

Werkstatt je nastao 2015. godine upravo spojem talenta, kreativnosti i ljubavi dviju dizajnerica, koja je utkana u svaki komad ovog ručno rađenog modnog detalja.

U svjetska kina ovih je dana stigao remake kultnog animiranog filma “Kralj lavova” iz 1994. godine, u kojem je Beyonce posudila glas liku Nala.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...