CFDA nagrada za modnu ikonu 2019. pripast će Jennifer Lopez

- Advertisement -

Prestižna dodjela modnih nagrada CFDA Fashion Awards, koja će biti održana 3. juna u Brooklyn muzeju, pjevačici i glumici Jennifer Lopez će dodijeliti nagradu za CFDA modnu ikonu 2019. godine.

Ovim priznanjem, Jennifer će se pridružiti listi imena, na kojoj su se ranije, između ostalih, našle Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, kao i Naomi Campbell.

https://www.instagram.com/p/BwUTunolgX_/

Zahvaljujući njenom globalnom uticaju na modu, Vijeće modnih dizajnera Amerike (CFDA) odlučilo je da upravo ona dobije ovu nagradu, a nominaciji je kumovalo mnoštvo dizajnera i prestižnih imena iz svijeta mode, među kojima su se našli Tom Ford i Donatella Versace.

PROČITAJTE JOŠ:  Savjeti poznatog nutricioniste o ishrani tokom ramazana: Ne preskačite sehur, iftar podijelite na dva dijela

https://www.instagram.com/p/BwUwCHDlt06/

 “Jennifer je oduvijek bila prisutna u svijetu mode i do danas nastavlja da bude smjela i hrabra u svojim izborima. Ona je neko o kome se priča i uvijek prijeni pažnju gdje god da se pojavi. Upravo zbog toga je ona savršen izbor“, rekao je Steven Kolb, predsjednik CFDA.

„Dizajneri, uključujući i mnoge naše CFDA članove, vole da oblače Jennifer Lopez za pozornicu, ali i za privatne trenutke.“

PROČITAJTE JOŠ:  Otvoren berber od milion KM: Irfanu Tepiću prvi čestitali Ramo Isak, Sejo Brajlović i Gabrijel Čabro

Predsednica ACFDA Diane von Furstenberg dodala je i to da Jennifer Lopez koristi odjeću kako bi izrazila samopouzdanje i moć, te da se dizajneri i fanovi uvijek raduju njenim novim modnim koracima.

Po svemu sudeći, 2019. godina je izuzetno uzbudljiva za J.Lo, koja je početkom godine očarala svijet svojim 10-minutnim Motown tributom na ceremoniji dodjele nagrada Grammy, a nedavno je objavila i novi spot za pjesmu Medicine u kojoj se pojavljuje i reper French Montana.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...