Diesel Fragrances i Neymar JR – zajednička mirisna kreacija

- Advertisement -

Diesel je u suradnji s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom kreirao novi, revolucionarni miris.

Suradnja odražava viziju suvremene muževnosti i odvažnosti branda Diesel Fragrances, kao i Neymarov nevjerojatan životni put od dječačkih dana u siromašnim predgrađima do svjetske slave. Ako postoji osoba koja zna što je potrebno za uspjeh, to je definitivno Neymar.

S oko 250 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, Neymar Jr među deset je najutjecajnijih svjetskih zvijezda. Zahvaljujući zaraznom optimizmu, tvrdoglavoj odlučnosti te odanosti obitelji i prijateljima, istinski je uzor mladim generacijama.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Prva je sportska zvijezda koja će biti zaštitno lice Dieselovog mirisa. No on je i mnogo više od toga. Aktivno je sudjelovao u svim fazama, od kreiranja mirisa do izgleda bočice, oblikovanja kampanje i nedavne objave na Instagramu.

„Sudjelovao sam u donošenju odluka o najvažnijim pitanjima”, kaže Neymar Jr. „Želio sam da miris bude odvažan i da odražava ono što volim. Želio sam da to bude priča o mojem životu i o tome što mi odvažnost znači.”

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Predstavljanje mirisa poklapa se s proslavom desete godišnjice njegove sportske karijere i legendarnog Dieselovog muškog mirisa Only The Brave. Neymar smatra da je „odvažan duh neophodan za velika postignuća, neovisno o tome čime se bavite”.

Izvor: Diesel Fragrances

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...