Rihanna lansira 50 novih Fenty Beauty korektora

- Advertisement -

Otkako je 2017. lansirala svoj make up brend Fenty Beauty, Rihanna je poremetila industriju ljepote izbacivši čak 40 različith nijansi pudera, a drugim kozmetičkim brendovima jasno stavila do zanja da postoji potreba za širokim spektrom tonova.

U Novu godinu, Rihanna je odlučila ući s novim vijestima vezanim za svoj make up brend, a u dvoipominutnom klipu koji je objavila na svom instagram profilu, Rihanna je najavila i predstavila prvi Fenty Beauty korektor koji će se u prodaji naći sredinom ovog mjeseca.

Vijest o liniji Pro Filt’r korektora je već nakon prvih sat vremena  od objavljivanja zadobila ogromnu pažnju na društvenim mrežama, a beauty mogulica je najavila kako će proizvod biti dostupan u impresivnih pedeset nijansi.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

https://www.instagram.com/p/BsGwUa1APHc/

Svih pedeset nijasi će odgovarati već postojećim Fenty Beauty nijansama, a  upravo iz toga razloga i linija Pro Filt’r pudera će sa 40 biti proširena na 50 nijansi, što znači da će se na trzištu pojaviti i deset novih nijansi popularnog pudera.

https://www.instagram.com/p/BsHJ-qAACel/

Brend je na svom instagramu korektore opisao kao vrlo kremaste, dugotrajne i izuzetno postojane na licu, bez uvlačenja u linije i bore i bez osjećaja težine i stvaranja efekta maske na licu. Korektori prekrivaju akne, crvenilo, podočnjake, a Rihanna je u videu otkrila kako čak prekrivaju i tragove burnih noći.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Ipak, to nije sve sto možemo očekivati od Fenty Beauty u 2019. godini. Na svom instagram profilu najavili su i novih osam nijansi Pro Filt’r Retouch pudera u prahu za besprijekoran mat finiš i porculanski izgled kože bez bijelog odsjaja na fotografijama.

https://www.instagram.com/p/BsG7z1Agaud/

Svi proizvodi ce se naći u prodaji 11. januara, a bit će dostupni na FentyBeauty.com, u Sephori i drugim poznatim trgovačkim lancima kozmetike.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...