Foto: Inome Concept Store otvoren i u Banjoj Luci

- Advertisement -

Delta City shopping centar na radost stanovnika najvećeg grada na Vrbasu i svih drugih posjetioca od 18. aprila obogaćen je otvorenjem Inoma Concept Store-a.

Otvaranju mjesta koje pruža jedinstveno iskustvo kupovine prisustvovali su brojni Inoma partneri i predstavnici medija.

U predivnom ambijentu u prepoznatljivom Inoma duhu ponuđen je širok asortiman luksuznih satova i nakita, visoko selektivnih parfema, te preparativne i dekorativne kozmetike.

Osnovni motiv Inoma Concept Store-a je stvaranje ugodnog ambijenta i odlične usluge, sa stalnim inovacijama, drugačijim postavkama i tematskim sadržajima.

Ležerna elegancija i prefinjenost kojom plijene satovi mnogobrojnih svjetski priznatih brendova,  uz potpis pariskog šika, talijanskog dizajna i prepoznatljive švajcarske kvalitete poželjeće dobrodošlicu svim posjetiocima.

Na samom vrhu liste želja Inoma kupaca nalaze se Escada, Jaguar, Swiss Military Hanowa, Cerruti 1881, Bering, Festina i Esprit. Za ljubitelje nakita izdvojili bismo vrhunsku austrijsku kuću FreyWille, te nakit Escada, Brosway i Fraboso.

PROČITAJTE JOŠ:  Savjeti poznatog nutricioniste o ishrani tokom ramazana: Ne preskačite sehur, iftar podijelite na dva dijela

Za jedinstvene čulne doživljaje odgovorni su raskošni mirisi luksuznih niche parfemskih kuća, Amouage, Kilian, Xerjoff, Nasomatto, Parfums de Marly, Acqua di Parma, Montale, Mancera, Juliette has a gun, Ormonde Jayne, Escentric Molecules, Casamorati, MiN New York.

Prijatelji Inome store-a autorizovane za niche parfeme jedinstvene izradom, susret s ovim parfemskim brendovima okarakterizovali su kao parfemski hedonizam koji se ne može doživjeti nigdje drugo.

Uz Niche mirisnu priču u Inoma Concept Store-u nalaze se i visokoselektivni brendovi kao što su Dior, Lancome, Hermes, Prada, te brojni komadi dekorativne i preparativne kozmetike ekskluzivnog uvoza – Sisley, Dior, Lancome, te mnoge druge selektivne kuće.

Neiscrpna riznica Inoma Concept Store-a upotpunjena je ekskluzivnošću čuvenih brendova naočala kao što su Dita, Bottega Veneta, Tom Ford, Cutler and Gross, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Chloè i drugi.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšen muškarac koji je pucao na Kovačima

Posjetioci Inoma Concept Store-a u Sarajevu i Tuzli naglašavaju ekskluzivnost, sofisticiranost i ugodnu atmosferu Inominih poslovnica koja upotpunjuje sveukupan doživljaj ovako koncipiranih carstava luksuza. Inoma Concept Store doslovno prati i poštuje trendove koje diktiraju renomirane dizajnerske kuće u svijetu, zbog čega može odgovoriti željama najzahtjevnijih kupaca, bilo da traže nešto za sebe ili savršen poklon za druge.

Inoma Concept Store 19. aprila primio je i prve posjetioce, kojima je kao i onima koji će tek doći ljubazno poručeno „dobrodošli na mjesto susreta i kupovine s ugođajem, mjesto pažljivo biranih luksuznih dodataka kojem ćete se uvijek iznova vraćati“.

Izvor: Inoma Concept Store

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...