Beauty

HAAD predstavlja svoju liniju kozmetike: Ljepota i tradicija se njeguju…

0
HAAD predstavlja svoju liniju kozmetike: Ljepota i tradicija se njeguju…, Life.ba

Adnan Hajrulahović Haad, poznato ime BH modne scene vam predstavlja svoju liniju kozmetike brenda HAAD inspirisanu  tradicijom BiH. Kozmetičku liniju HAAD  možete pronaći u svim dm prodavnicama u BiH.

HAAD predstavlja svoju liniju kozmetike: Ljepota i tradicija se njeguju…, Life.ba

Receptura koju koristi  naš dizajner u prvoj kozmetičkoj liniji  sa potpisom  domaćeg  modnog BH brenda bazirana je na isključivo prirodnim sastojcima koji će prijati svakodnevnoj njegi vaše kože.

Kolekciju čine  tri kreme – Katarina, Elizabeta i Kulin, te  balzam za usne. Inspiraciju dizajner pronalazi u srednjovjekovnoj Bosni, a samu ambalažu  krase motivi bosanskog ćilima  po  kojima je već dizajner prepoznatljiv u modnom izrazu.

Kreme su obogaćene  mirisom citrusa, ruže i cvijeta  ylang.

Ideja za pokretanje vlastite kozmetičke linije pojavila se prije više od godinu dana. Haad zajedno sa svojim timom, detaljno je pripremao  preparate koji  će Vam olakšati  svakodnevnu njegu kože i inspirisati Vas  za novi dan.

Lansiranjem kozmetičke linije HAAD pokazuje kako ponovo postavlja nove trendove na tržište i poziva svoje kupce da ih isprobaju. Moto kozmetičke linije HAAD je ” Ljepota i tradicija se njeguju”.

HAAD predstavlja svoju liniju kozmetike: Ljepota i tradicija se njeguju…, Life.ba

Adnan Hajrulahović Haad

” Sretan sam što imam priliku raditi, stvarati i razvijati se. Kozmetička linija HAAD za mene je nastavak moje modne priče. Želja mi je bila ponuditi nešto kvalitetno, zanimljivo, bosansko i u kozmetici i to pod sloganom “Ljepota i tradicija se njeguju”. Raduje me i to što javnost ovu kozmetičku liniju može pronaći u dm prodavnicama širom BiH. Dokaz da je nešto dobro i ispred svog vremena je i to da drugi bivaju inspirirani mojim radom a onda i sami slijede ideje koje radim. Ima li veće sreće za dizajnera nego praviti trend koji će slijediti drugi dizajneri bilo inspirativno, praktično ili teoretski. ” – rekao je Adnan Hajrulahović Haad u osvrtu na novu kozmetičku liniju HAAD.

LIFE:  Donosimo nekoliko savjeta: Pariški make-up trendovi

Video : Tarik Hodžić

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *