Lancaster – Sun beauty

- Advertisement -

Lancaster je sinonim za prekrasan ten i zaštitu visokog kvaliteta.

Ekskluzivna Lancaster Full Light tehnologija se 100% usmjerava na sunčeve zrake: pored UVA i UVB zaštite, Lancaster Sun proizvodi štite kožu i od vidljive svjetlosti u infracrvenih zraka koji su uzročnici preranog starenja i hiperpigmentacije.

TAN DEEPENER 200ml

Za najbolje rezultate idealno preplanule kože! Svima dobro poznata kao ”marmelada” zaslužuje titulu koju ima kao najprodavaniji Lancaster Sun Care proizvod!

Ako želite intenzivne, ultra preplanule i sigurne rezultate izlaganja suncu za kratko vrijeme i ako želite da ta boja traje – izaberite Sun Beauty Ultra Tanning Tan Deepener 200ml (dostupan bez zaštitnog faktora, sa SPF6 i sa SPF30). Momentalno tamnjenje, blistavost i intenzivnija preplanulost.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

SATIN SHEEN OIL SPF30 150ml

Satin Sheen Oil SPF30 formulacija sa Full Light tehnologijom štiti kožu od 4 vrste sunčevih zraka (UVA, UVB, ingracrvene i vidljiva svjetlost), a sadrži novi pojačani Tan Activator Complex za još brži, dublji i besprijekorni ten. Inovativna formula koja kombinuje uživanje u sunčanju i sigurnost izlaganja sunčevim zrakama.

COMFORT TOUCH CREAM FOR FACE SPF50 50ml

Comfort Touch krema za lice SPF 50, formulacija sa Full Light tehnologijom štiti kožu od 4 vrste sunčevih zraka (UVA, UVB, ingracrvene i vidljiva svjetlost), osiguravajući idealnu zlatnu boju i zadržavajući čvrstoću i elastičnost. SPF50 omogućava visoku zaštitu, idealna je za kožu koja brzo gori i odgovara svima koji žele postepeno tamniti.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

 TAN MAXIMIZER AFTER SUN FACE & BODY 125ml

Umirujući hidratantni losion poslije sunčanja za lice i tijelo.

Jeste li ikada sanjali davaš zlatni ten tanji traje duže? Sada možete produžiti brončanu boju čak za jedan mjesec zahvaljujući novoj generaciji Lancaster Tan Maximizer-a.

Brzoupijajući i ultra-umirujući hidratantni losion poslije sunčanja za lice i tijelo, trenutno umiruje kožu izloženu suncu, pomaže prirodnom procesu oporavka kože nakon izlaganja suncu i smanjuje rizik od ljuštenja. Pojačani kompleks za aktiviranje preplanulosti, dugotrajno oslobađa melanin u koži. Ostavlja kožu glatkom i svilenksatom. Nanesite svakodnevno u lice i tijelo nakon izlaganja suncu i nakon ljetovanja kako biste umirili, ublažili i hidratizirali kožu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...