Madonna x Too Faced: nova makeup kolekcija

- Advertisement -

Pop ikona Madonna, koja diktira trendove šminkanja još od 80-ih, kada je osvojila planetu video spotovima Like A Virgin i Papa Don’t Preach  napokon će dobiti svoju vlastitu kolekciju šminke.

Madonna je 2014. godine lansirala vlastitu luksuznu liniju za njegu kože nazvanu MDNA, a bilo je samo pitanje vremena kada će svoje ime staviti i na liniju dekorativne kozmetike.

U saradnjii se sa američkim brendom Too Faced, Madonna će krasiti dva LE make-up seta, oba inspirirana Madonninim izgledom sa njene dugo očekivane Madame X turneje.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

https://www.instagram.com/p/B2VcWcKBhDT/

Na svom instagram profilu, osnivač Jerrod Blandino napisao je – „Izuzetno sam uzbuđen što napokon mogu otkriti da smo Madona i ja stvorili dva izvanredna seta šminke na osnovu njezina dva ikonična izgleda sa nadolazeće  #madamextour.“

Set broj 1, nazvan Medellin Set, sastoji se od rubin crvene nijanse Too Faced Matte Liquified Long Wear ruža, palete sa sjenilima u rasponu od mat breskve do crveno svjetlucavih i baby ružičastog rumenila. U kompletu se nalazi i Damn Girl! maskara i Better Than Sex tuš za oči.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Set 2, nazvan I Rise (u čast najavnog singla sa njenog novog albuma) dolazi u istom formatu kao i prvi set, ali u zagasito ružičastim i zlatno ružičastim nijansama.

https://www.instagram.com/p/B2WUii8i5JR/

Oba seta će se prodavati po cijeni od 75 američkih dolara, a za početak će biti dostupni samo u Madame X pop-up shopu u New Yorku do kraja sedmice, a potom će pratiti određene datume turneje i mjesta gdje i kada će biti dostupni.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...