Mascara Volume Unico

- Advertisement -

Volume Unico® maskara je prvo poglavlje u novoj priči ljepote Collistar. Da bi se dobio volumenski efekat koji je potpuno jedinstven, istovremeno se posmatraju različiti aspekti: teksturua, četkica i pakovanje. 

Inovativna: ultra-nježna, kremasta tekstura koja se ne osuši u nekoliko sekundi kao što je uobičajeno. Maskara se može nanijeti više puta i oblikovati kakobi se postigao željeni efekat. Rezultat: jasno, instant povećanje trepavica do 200% .

JEDINSTVENA FORMULA

Inovativna: specijalna kombinacija pantenola (alkohol vitamina B5) i peptida (veza amino kiselina) oblikuje trepavice iznutra sa postepenim efektom stvaranja volumena.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Rezultat: nakon dvije sedmice, debljina trepavica se povećava za 41%, a nakon četiri sedmice za 62,8%. Trepavice izgledaju punije, deblje, jače i čvršće u korjenu. 

JEDINSTVENA ČETKICA

Inovativni ekskluzivni aplikator kombinuje dvije četke sa istim prečnikom i debljinom sa vlaknima koja su isječena i specijalno “montirana” za stvaranje jedne četke. Ova potpuno nova tehnologija koristi dvostruke čestice da savršeno rasporedi maskaru duž cijele dlake, od korjena do vrha.

Rezultat: trenutni porast volumena. Zajedno sa teksturom, četka pomaže da se volumen odmah poveća za 200%.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

JEDINSTVENO PAKOVANJE

Pakovanje: crno-zlatno, ključ kontrasta. Ovaj poseban proizvod traži izvanrednu ambalažu koja je savremena i prikladna i koja privlači pogled. Četkica također ima interakciju crne i zlatne, te utisnuti logotip na vrhu.

INTENZIVNO CRNA ILI INTENZIVNO CRNA VODOOTPORNA

Za Volumen Unico® maskaru izabrana je samo jedna boja: intenzivno crna, takođe dostupna u vodootpornoj verziji koja je prošla testove izdržljivosti koristeći morsku vodu, vodu u bazenu i vodu pod tušem. Maskara Unico® savršeno poboljšava sve vrste trepavica.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...