My Clarins –  nova linija iz Clarinsa namijenjena ženama do 30 godina

- Advertisement -

Šta biste dali za rutinu koja vašu kožu opskbljuje samo najboljim iz prirode, može vas pratiti od ranih ljutarnjih sati, preko popodnevnog ručka, noćnih sastanaka, sve do odlaska u krevet, a ujedno je blagonaklona prema okolini?

My Clarins, nova linija francuskog luksuznog brenda Clarins sastoji se od devet laganih proizvoda segmentiranih prema periodu dana.

Idealan balans voćnih i biljnih ekstrakata koži daju zdrav sjaj, uklanjaju nesavršenosti, te joj daju blistavost i hidrataciju kako bi izgledala lijepo i ostala u top formi.

My Clarins ekskluzivni Healthy In & Out kompleks sastoji se od organske kokosove vode koja kožu opskrbljuje vitaminima i mineralima, dok ekstrakt alpske ruže pomaže  u borbi protiv toksina i zagađivača. Za rezultat koža je detoksificirana i ispunjena energijom.

Asortiman se sastoji od tri Re-boost kreme, Re-charge noćne maske, Re-fresh hidratantne vodice, Re-move micelarnog mlijeka za čišćenje, Re-move gela za čišćenje, Pore-less matirajućeg pilinga za čišćenje pora i Clear-Out proizvoda koji ciljano djeluje na nedostatke.

Svi proizvodi obluju zdravim, prirodnim sastojcima, u potpunosti su vegan friendly, ne sadrže ftalate, parabene i sulfate i pogodni su za svakodnevno nanošenje, bez obizira na tip kože.

My Clarins RE-BOOST Comforting Hydrating Cream – dnevna krema za hidrataciju infuzirana sa hranjivim koktelom moringa voća koji održava kožu nježnom i mekom. Ružičasta pjenasta formula je prožeta osvježavajućom mješavinom organskih goji bobica, smokve, sjemenki Acerole, kurkume i shea maslaca – uz dodatne detoksikacijske osobine cvjetne vode – kako bi vaša koža bila zdrava, ugodna i hidrirana tokom dana.

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

U ponudi su tri verzije kreme – My Clarins RE-BOOST Comforting Hydrating Cream za suhu kožu, My Clarins RE-BOOST Refreshing Hydrating Cream za sve tipove kože i My Clarins RE-BOOST Mattyfing Hydrating Cream za kombinovanu i masnu kožu.

My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask – noćna krema i maska u jednom koja hrani kožu za zdrav izgled i blistav ten.

Opuštajuća biljna infuzija radi kao noćna krema ili noćna maska za smirivanje, regeneraciju i punjenje baterija kože dok spavate, da bi ujutru izgledali sjajno.

Krem-gel formula, delikatno namirisana sa notama jasmina, hrani kožu rebalansirajućom mješavinom ekstrakta sjemena Huang Qi, smokve i acerole – plus sadrži detoksikaciju cvjetnih voda – za zdravi, ružišasti sjaj tena.

My Clarins RE-FRESH Hydrating Beauty Mist – voćno-cvjetna vodica koja vlaži, pojačava sjaj i oživljava kožu tokom cijelog dana. Lagana formula sadrži zdravi koktel ekstrakta sjemenki smokve i acerole – uz omekšavajuća svojstva vodice Robinia cvijeta. Ova formula bez alkohola je tako nježna, da je možete i raspršiti i preko očiju.

My Clarins RE-MOVE Micellar Cleansing Milk – micelarno mlijeko za čišćenje lica za čistu, nježnu kožu. Nemasna, ultra lagana formula kombinuje teksturu vode i ugodnost mlijeka. Uklanja šminku, ulje i nečistoće sa lica, očiju i usana blagom snagom čišćenja micelarne tehnologije. Dovoljno blaga za najosjetljiviju kožu.

PROČITAJTE JOŠ:  Savjeti poznatog nutricioniste o ishrani tokom ramazana: Ne preskačite sehur, iftar podijelite na dva dijela

My Clarins RE-MOVE Purifying Cleansing Gel– svježi cvjetni gel za čišćenje pjene za čistu, čistu, uravnoteženu kožu. Pretvara se u svilenu pjenu sa vodom i uklanja šminku, nečistoće i višak masnoće na licu. Poštuje prirodnu ravnotežu vlažnosti kože i štiti je od efekata sušenja uzrokovano tvrdom vodom. Prozirna, matirana plava formula sadrži osvježavajući koktel Moringa ekstrakta koji se bori protiv zagađenja, pročišćavajući ekstrakt meadowsweet-a i omekšavajući organsku gorku cvijetnu narandžinu vodu – za kožu koja je blistava i glatka.

My Clarins PORE-LESS Blur and Matte Stick –  blijedo ružičasti stik koji apsorbuje ulje – sa ekstraktom organskog stabla plodova jagode – koji zamagljuje pore i umanjuje sjaj za vidljivo glatku, mat površinu kože. Sa miris bombona, klizi preko kože za laku, ciljanu korekciju tokom cijelog dana.

My Clarins CLEAR-OUT Targets Imperfections – ciljani tretmanski gel koji vidno isušuje bobuljice i umiruje iritacije sa rezultatima na licu mjesta. Nemasna, moćna formula sadrži osvježavajući koktel čišćenja ekstrakta meadowsweet-a, salicilnu kiselinu i umirujući ekstrakt Purslane, koji klizi po koži sa transparentnim završnim slojem.

Izvor: Clarins

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...