Novo u dm prodavnicama: dm marka trend IT UP

- Advertisement -

Veliki izbor trendy make up proizvoda uz garantovanu dm marka kvalitetu i pristupačnu cijenu.

Za sve djevojke koje vole eksperimentisati sa šminkom, profesionalne šminkerice i dame koje žele ostaviti utisak, pravi izbor nalazi se u trend IT UP ponudi.

Naime, kako je i najavljeno, sa ljetom u dm prodavnice širom BiH stigla je i neodoljiva ponuda make up proizvoda nove dm marke dekorativne kozmetike trend IT UP. Kreiran da odgovori najnovijim trendovima kada je make up u pitanju, širok asortiman kvalitetnih proizvoda u prodaji je po vrlo pristupačnim cijenama. Inspirisan svjetskim trendovima u modi i kozmetici, asortiman obuhvata inovativne proizvode dekorativne kozmetike, među kojima su najzastupljeniji lakovi za nokte, ruževi i sjajila, maskare i olovke za oči. Trend IT UP misija je: ten, nokte, oči i usne učiniti još ljepšim!

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

„Sretni smo što su trend IT UP proizvodi konačno u dm prodavnicama širom BiH. Naše dame su zaslužile jednu odvažnu kolekciju make up-a koja slijedi sezonske trendove. Premijerno, ovu dm marku predstavili smo krajem aprila u Beču na ekskluzivnom dm Blogger eventu. Bila je to i svojevrsna najava ulaska trend IT UP-a na naše tržište. Vjerujemo da će recenzije ovih proizvoda bh. blogerica, koje su učestvovale na Blogger eventu, poslužiti kao vodilja damama koje će sigurno uživati u kvaliteti i šarenilu boja koje donosi trend IT UP“ – izjavila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm drogerie markt BiH.

Svi trend IT UP proizvodi garantovano 100% nisu testirani na životinjama, a mnogi proizvodi su isključivo veganskog prijekla. „Be a Voice. Not an Echo.“ poruka je trend IT UP dm beauty marke koja prati trendove u svijetu make up-a i trendy boje sezone. Namijenjena ženama koje žele same kreirati svoj stil, ne slijedeći slijepo beauty diktate, već na novi način i drugačije slobodno žive ljepotu svoje individualnosti.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...