Stvarni pariški ljubavnici zvijezde najnovije Balenciaga kampanje

- Advertisement -

Nova kampanja modne kuće Balenciaga inspirisana stvarnim ljubavnim parovima i Parizom.

Kreativni direktor Demna Gvasalia predstavio je novu kampanju za jesen/zimu 2019. za modnu kuću Balenciaga,  a na fotografijama koje su snimljene u Parizu mogu se vidjeti parovi svih seksualnih opredjeljenja i rasa koji su partneri i u stvarnom životu dok razmjenjuju nježnosti.

Iako ovakav koncept nije nešto na što smo navikli od brenda Balenciaga, sudeći po reakcijama javnosti, kampanja je pun pogodak i do sada je pobrala samo pozitivne kritike.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Fotografije su djelo pariškog fotografa i kreativca Greg Fincka, u svijetu poznatog po fotografisanju vjenčanja, a ovo je prvi put da se našao kao autor fotografija brenda visoke mode.

Fotografije prikazuju parove u svakodnevnim životnim situacijama, na romantični i pomalo klišeiziram lokacijama. Kampanju prati i video koji prikazuje parove kako razgovaraju o svojim odnosima.

Odjeća i detalji su u prepoznatljuvom duhu brenda, pa tako možemo vidjeti predimenzionirane jakne sa Balenciaga logom, široke kapute i hlače, velike torbe i jarke boje.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

 

Naglasak cjelokupne kampanje leži u međusobnoj interakciji između modela, a o kakvom se točno odnosu radi, ostaje da sami prosudimo.

U nastavku pogledajte video Ed Fornielesa.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...