BeautyParfemi

Y Live: Novi Eau de toilette Intense

0

YSL Beauté predstavlja Y Live, svoj najnoviji miris Eau de toilette Intense.

Njime će upotpuniti svoju izvornu liniju mirisa Y, mirisom koji je između Eau de toilette i Eau de parfum. Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE, baš poput svojih klasičnih prethodnika Eau de toilette i Eau de parfum, fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta. Y Live jedinstveni je miris za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Y.

Y Live: Novi Eau de toilette Intense, Life.ba

Put do uspjeha, na kraju krajeva, uvijek započinje pitanjem: „Zašto?”

Y LIVE: MUŠKARAC

Y eau de toilette svjež je i mladenački miris za muškarca koji je na putu ka ostvarenju, Y eau de parfum je jači i intenzivniji miris za muškarca koji je već ostvario mnoge svoje snove i nastavlja stremiti ka tome da ih ostvari još i više, no Y Live predstavlja sasvim novi korak u samoostvarenju. Zamišljen za samoukog kreativca na pragu uspjeha, Y Live je mirisno utjelovljenje muškarca koji se ne boji riskirati i koji donosi hrabre odluke koje mijenjaju život. Ovo je miris koji utjelovljuje osjećaj uzbuđenja prije izvedbe i, što je najvažnije, čin življenja za to uzbuđenje. Čuješ šum kolanja krvi u ustima i ušima. Adrenalin prije velikog trenutka.

#liveforthethrill

Y LIVE: MIRIS

Y Live stvorio je glavni kreator parfema Dominique Ropion (IFF).

Baš poput drugih Y mirisa, i ovo je fougere miris izgrađen oko binarne strukture koja se poigrava s dualnošću svijetlih i tamnih nota.

Fougere mirisi dio su dominantne mirisne obitelji muških parfema. Izgrađeni su na esenciji lavande, esenciji geranija i noti mahovine.

Nova varijacija fougere mirisa, Y Live, svježa je i senzualna te sadrži dvije specifične mirisne karakteristike: elegantno predstavlja dvije sredine u kojima boravi zvijezda i izvođač – na pozornici i izvan nje. Gornje su note svježe i svijetle s ciljem da prizovu energiju izvedbe uživo. Bazne su note bogate i senzualne kako bi dočarale senzualnost garderobe i prostora iza pozornice.

LIFE:  Naomi Campbell zaštitno lice make-up brenda Pat McGrath Labs

Y Live u početku pojačava blistave note grejpom. Nota kruške moderna je voćna karakteristika.

Srce mirisa Y eau de toilette ostaje očuvano, ali je omekšano notama smreke. Apsolut cvijeta naranče pojačava intenzitet svih ostalih nota.

U pozadini dominira mračna senzualnost kojoj se suprotstavlja moderna jantarna šuma. Ona pruža Eau de toilette u orijentalnijoj verziji, s istaknutim notama intenzivnog kakaa i vanilije. 

Y LIVE: BOČICA

Bočica mirisa Y Live izraženih rubova, presječena sjajnim metalnim slovom Y, gotovo je jednaka bočici koju je Suzanne Dalton dizajnirala za mirise Y eau de toilette i Y eau de parfum, koje je opisala kao „odraz čistoće”. Za miris Y Live bočica je pri vrhu ponoćno plave boje koja postupno svijetli i postaje prozirna pri dnu. Taj dizajn pametno imitira dvojaku strukturu mirisa koji se nalazi u bočici i daje naznake da je njegova izvedba elegantna. Sve veći osjećaj iščekivanja. Napetost do uzbuđenja.

Y Live: Novi Eau de toilette Intense, Life.ba

Y LIVE: AMBASADOR

Adam Levine savršeno je utjelovljenje odvažnog izvođača koji se nikome ne opravdava. Prirodna samouvjerenost na pozornici, izražen osjećaj za izbor trenutka i sposobnost zadržavanja pozornosti publike: Levine živi za vapaj gomile i zov pozornice. On živi za uzbuđenje.

Odvažna kreativna snaga koja dobro poznaje adrenalin koji je potreban da bi se odvojio od očaravajuće udobnosti garderobe i ušao u jarko, intenzivno, energično okruženje pozornice.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *