Yves Saint Laurent Beauté: Touche Eclat 2019.

- Advertisement -

Nezamjenjiv. Čudotvoran. Kreator sjaja.

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda.

Ovaj visažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi makeupa za lice, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen.

Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima. A sada započinje novo poglavlje linije Touche Eclat.

YSL Beauté predstavlja zaista uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten.

SAN SNOVA:  SVJETLOST + PREKRIVENOST = TOUCHE ECLAT HIGH COVER

 Predstavljamo Touche Eclat High Cover. Za one koji su oduvijek obožavali moć osvjetljavanja po kojoj je Touche Eclat Radiant Touch poznat, a žele još veću pokrivenost, ovo je savršen korektor: nudi visoku razinu prekrivenosti uz potpuno prirodan izgled.

Dostupan je u 6 nijansi, a njegova formula donosi 3 ključna učinka:

  • prirodni sjaj, zahvaljujući filerima mekog fokusa i pigmentima koji stvaraju svjetlost i reflektiraju je u jednom, željenom smjeru
  • visoku prekrivenost i postojanost, uz visoku koncentraciju makeup pigmenata
  • uklanjaju vidne znakove umora zahvaljujući kombinaciji vitamina E (s antioksidacijskim djelovanjem), kofeina (koji potiče mikrocirkulaciju) i ekstrakta marokanskog nevena, također poznatog kao zlatni cvat, iz YSL Beautéovog vrta u Ourici (s umirujućim djelovanjem).

Za novi kultni proizvod dizajniran je i nov izgled. Korektor za blistav prirodni sjaj lako se nanosi klikom legendarne olovke i ne mrlja se zahvaljujući optimalnom viskozitetu teksture tekućine. Popularnu zlatnu olovku sada krasi jedinstvena crna vrpca po kojoj se razlikuje od prethodnice.

Koristite je ispod očiju za prikrivanje podočnjaka, na način da je nanesete tapkajućim pokretima i potom stopite krajem četkice ili prstima. Možete je staviti i na kapke, ispod makeupa.

Kreiranje ujednačenosti na ključnim mjestima savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.

„Ovo je idealan korektor koji jamči visoku pokrivenost uz prirodan izgled i blistav sjaj“, ističe Tom Pecheux, globalni direktor YSL Beautéa.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

TOUCHE ECLAT RADIANT TOUCH:  ČAROBNA SVJETLOST 

 Ovaj kultni iluminator u olovci već više od 25 godina prekriva tamna područja i jednim klikom donosi učinak osmosatnog sna. Pigmenti koji stvaraju svjetlost kreiraju spektakularnu refleksiju, odbijajući svjetlost na tamnija područja, dok mikropigmenti mekog fokusa reflektiraju svjetlost prema van pod brojnim kutovima, što rezultira ujednačenim i blistavim tenom.

S ključnim sastojcima poput vitamina E i ekstrakta veprine, za koje je poznato da uklanjaju vidne znakove umora i potiču mikrocirkulaciju, ovaj visažistima omiljen proizvod nudi različite opcije korištenja.

Koristim je kad god i na kojim god je mjestima potrebno; nije namijenjen za ispunjenje svih potreba vezanih uz makeup, već za kožu koja izgleda umorno i sivkasto, ili kada vam je potreban kvalitetan highlighter za suptilnu ‘kamuflažu’. Proizvodi iz linije Touche Eclat zaista ispunjavanju sve kozmetičke potrebe“, dodaje Tom Pecheux.

KOLEKCIONARSKO IZDANJE TOUCHE ECLAT HEART & ARROW

Nećete moći odoljeti novom kolekcionarskom izdanju ovog proizvoda… razgalit će vam srce. Novo posebno izdanje Touche Eclat nadahnuto je kultnim motivom strijele koja pogađa ravno u srce. Istaknut u prelijevajuće crvenoj nijansi na klasičnoj zlatnoj olovci, probudit će strast u svima koji ga ugledaju. Posebno je izdanje dostupno u dvije nijanse: br. 1, 2.

TOUCHE ECLAT LE TEINT

Bestežinski sjaj. Besprijekorna pokrivenost. Postojanost. Suvremena ikona.

Touche Eclat Le Teint donosi čaroliju iluminatora u olovci Touche Eclat cijelom licu.

Ukupno je na raspolaganju 8 nijansi.

TOUCHE ECLAT SHIMMER U STIKU

Predstavljamo metalik shimmer intenzivnog sjaja čarobne svjetlosti, koji se savršeno stapa s kožom lica ili tijela. Njegova prozračna, kremasta tekstura u stiku lako se nanosi, dajući ujednačen završni sjaj. Touche Eclat shimmer u stiku novi je neizostavan proizvod dekorativne kozmetike.

Br. 1:  Light Gold – blijeda žuto zlatna za blistav svjetlucavi efekt

Br. 3:  Rose Gold – topla ružičasta za polirani efekt

Br. 4:  Bronze – brončani shimmer za vruće ljetne noći

Odličan su odabir za dnevni makeup, posebno ako želite naglasiti prekrasan dekolte ili lijepo oblikovana ramena. Tamnije se nijanse čak mogu koristiti i kao bronzer.

Odlično izgledaju i na licu, gdje odaju dojam veće površine – savršeno za jagodične kosti ili niska čela. Koristio sam ih i za ublažavanje kontura širokog nosa: nanesete li tanku okomitu liniju na hrbat, bit ćete ugodno iznenađeni rezultatom”, izjavio je Tom Pecheux.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

TOUCHE ECLAT:  KAMPANJE

STAZ I ZOE:  U POTRAZI ZA SJAJEM

 U svijetu vlada sasvim nova zlatna groznica. Svatko želi pronaći svoje mjesto pod suncem. Staz Lindes i Zoë Kravitz, neumorne avanturistice i muze YSL Beautéa, žele ga pronaći više od svih.

U digitalnom video uratku koji je režirala Cass Bird, dobro nam poznate buntovnice Staz i Zoë odlaze na avanturističko putovanje automobilom, ujedinjene ljubavlju prema nenadmašnoj liniji Touche Eclat.

Zoë bira dobru prekrivenost i sjaj, koje postiže uz pomoć proizvoda Touche Eclat High Cover. Staz više naginje prirodnom sjaju koji pruža Touche Eclat Radiant Touch. Njihova ih potraga vodi

bespućima prašnjavih cesta kojima jure u legendarnom automobilu, dok prtljažnik krije svjetlucavo blago. Zajedno su nezaustavljive.

Na vizualima koje potpisuje David Sims u prvom je planu dinamični duo, a pozadina otkriva obrise zgrada koje blistaju osvijetljene svjetlosnim prstenom. Očaravajuće blistavog tena, izgledaju kao da su se netom vratile iz još jedne avanture. No ne dajte se prevariti, njihov beskompromisan i odvažan stav odašilje poruku da misle ozbiljno.

KAIA GERBER:  U POTRAZI ZA SAVRŠENIM TENOM

U svijetu vlada sasvim nova zlatna groznica. Pravo vrijeme da YSL Beautéova muza Kaia Gerber spremno krene u potragu za blagom. Zahvaljujući blistavom sjaju koji joj pruža Touche Eclat Radiant Touch, savršeno je zaštitno lice kampanje za proizvode koji uljepšavaju izgled kože.

Kaia ima prekrasnu kožu okupanu zdravim sjajem. Touche Eclat utjelovljuje upravo te vrijednosti. No u razdobljima intenzivnog radnog tempa, posebice tijekom modnih revija, i njezina koža može izgledati umorno. Tada na scenu stupa Touche Eclat.”, izjavio je Tom Pecheux, kreator makeupa za kampanju koju je snimio fotograf David Sims, poznat po stiliziranim i provokativnim uradcima.

Izvor: Yves Saint Laurent

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...