Zoë Kravitz – Nova globalna ambasadorica YSL Beautéa

- Advertisement -

Očaravajući talent. Od trenutka kada je debitirala na malim ekranima, časopis Varietyu više ju je navrata istaknuo kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njezina glumačka izvedba u hit miniseriji

„Velike male laži“ televizijskog programa HBO oduševljava mnogobrojnu publiku širom svijeta. Ona je zvijezda čije vrijeme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi su pogledi upereni u nju.

Ikona stila. Najpoznatiji je svjetski modni časopisi redovito opisuju kao osobu s urođenim osjećajem za stil te je naprosto obožavaju, jer krši modna pravila i načinom odijevanja izražava svoju osobnost. Zbog neopterećenog stila prožetog daškom suvremenog glamura stekla je mnogobrojne obožavateljice, koje vjerno prate njezine objave na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Izvor nadahnuća. Ona je autentična umjetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samopouzdano izražava svoje pravo ja.

Ona je… Zoë Kravitz.

YSL Beauté iznimno je ponosan što ovoj mladoj glumici i glazbenici može poželjeti dobrodošlicu u obitelj YSL-ovih globalnih ambasadorica za makeup. Kao YSL-ova muza,Zoë je već otprije prisutna na američkim društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s coolmakeupom i savjete o stilu za aktivne mlade žene. Sudjeluje i u projektu YSL Beautéa Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentirane glazbenike i glazbenice iz svih dijelova svijeta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju osobnostuz čarobnu moć makeupa.

Promotivne aktivnosti vezane uz TatouageCouture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, započinju početkom 2018. Ona je osoba koja savršeno utjelovljuje inovativno i buntovno nasljeđe predvodnika stila, kuće YSL.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

„YSL Beautéjedan je od mojih najomiljenijih brandova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i ‘sirovijih’ elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i ljepotu. Oduvijek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog suradnje s ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...