Cool Stuff

Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa

0

Ove godine Reebok je započeo trend proizvodnje patika inspirisanih filmovima, a posljednji novitet, koji će biti zvanično predstavljen 30. oktobra, jesu patike “Ghostbusters Ghost Smashers Sneakers”. Bazirane na modelu Alien Stomper Sneaker, posvećenom kultnoj filmskoj frašizi Aliens, klasična kožna patika na čičak u Ghostbusters izdanju dobila je novi izgled – “kao da ste krenuli u bitku”.

Oznaka “opasne trake” preko Reebok marke na čičak traci, Ghostbusters logotip na jeziku i zelena pumpa na stražnjoj strani povezana sa crvenim, zelenim i plavim cijevima definitivno stavraju dojam kao da je ovaj par patika iskočio iz kultne komedije.

Neobičan par patika moći će se kupiti po cijeni od 150 dolara.

Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba Patike inspirisane filmovima: Reebok patike na temu Ghostbustersa, Life.ba

 


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like