Cool Stuff

Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija

0

Bez obzira da li se radi o sukulentima, papratnjačama ili cvijeću, vjerovatno nema boljeg načina za dodavanje malo karaktera prostoru nego uz zelenilo. Ali, svi također znamo da nije uvijek lako održati biljke na životu, i možda nam se baš zato posebno svidi nova LEGO botanička kolekcija.

Za razliku od organskih opcija, kompleti cvjetni buket i bonsai drvo zahtijevaju više vremena za postavljanje, ali, s druge strane, ne zahtijevaju vrijeme za održavanje.

LIFE:  KUPOVINA PUTEM CHATA? Instagram uveo novu korisnu funkciju

Komplet cvjetnih buketa od 756 dijelova može se pretvoriti u različite cvjetne oblike – uključujući ruže, makove, astre i tratinčice. Komplet bonsai drveta od 878 komada uključuje i zeleno lišće i ružičaste cvjetove trešnje, tako da drvo može da “lista” u skladu sa godišnjim dobima.

Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba Jedan od načina da ukrasite prostor je LEGO botanička kolekcija, Life.ba


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like