Cool StuffSatovi

Swatch X 007: Nova kolekcija satova posvećena Jamesu Bondu

0

Bilo da se radi o Aston Martin automobilima, savršeno krojenim odijelima ili Omega satovima, čim spomenemo ime omiljenog super špijuna na svijetu, Jamesa Bonda, jasno je svima da govorimo o bezvremenskom luksuzu.

U posljednjem nastavku sage o tajnom agentu 007, „No Time to Die“, koji će premijeno biti prikazan 2. aprila u Velikoj Britaniji, a 10. aprila u SAD-u, Bond nosi svoju klasičnu Omegu, dok će njegov omilljeni partner Q nositi znatno pristupačniji Swatch sat.

Naime, povodom proslave 40 godina brenda Swatch će izdati cijelu 007 kolekciju satova koja će biti posvećena ranijim Bond izdanjima, dok će sat kojeg agent Q nosi u posljednjem filmu, na tržištu u prodaji biti od aprila.

LIFE:  Adidas Superstarke – legenda urbane mode slavi 50. rođendan

Svih šest satova iz kolekcije dolazi u plastičnom izdanju sa baterijom a upakovani su u kutiju koja asocira na staru VHS kasetu. Posebnog su dizajna koji tematski asocira na važne dijelove iz šest Bond filmova:  Dr. No (1962), On Her Majesty's Secret Service (1969), Moonraker (1979), Licence to Kill (1989), The World is Not Enough (1999) i Casino Royale (2006). Kolekcija će biti dostupna već krajem februara, a očekivana cijena seta koji sadrži tri sata, je više od 100 dolara.

Facebook komentari


Sjajne rekacije publike na premijeri predstave „Huzur“

Previous article

Ovaj je čovjek stvorio prometne gužve na Google mapi koristeći crveni vagon pun telefona

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Cool Stuff