CineStar kino vas nagrađuje 17. augusta – sve karte za filmove samo 4 KM

- Advertisement -

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetioce – pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

Sva CineStar kina u BiH i ovog će ljeta ugostiti hiljade obožavaoca filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju – Dan za 4 KM! Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetioce nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.8. jedna ulaznica za film iznositi 4 KM. Mnogi od nas već će se vratiti sa godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje sa prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u rashlađene i ugodne dvorane CineStar kina.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Dini Merlinu pozlilo na Baščaršiji: Odvezla ga Hitna pomoć

Bitno je znati da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su RealD 3D te eXtreme, kao i premium lože. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

CineStar ovoga ljeta nudi odličan program, a po zaista odličnoj cijeni možete ( još jednom ) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, „Top Gun: Maverick“, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise, prenosi Radiosarajevo.ba.

Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock´n´rolla, „Elvis“. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa.

PROČITAJTE JOŠ:  U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bihaću poginuo navijač NK Jedinstvo

Na programu će biti i horor „Arthurovo prokletstvo“ kao i krimi akcija „Autocesta spasa“ s Juliette Binoche i Morganom Freemanom. Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu „Thor: Ljubav i grom“, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film „DC Liga Super-ljubimaca“. Na programu je također i animirani film „Svjetlosni“ – nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize „Priča o igračkama”, te animirani film „Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda“.

U ponudi je još mnogo naslova, saznajte sve već danas na ovom linku i planirajte Dan za 4 KM!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...