Čola još uvijek omiljen među ženama – obožavateljice lude za njim, čekale ga do 6 ujutro

- Advertisement -

Muzički velikan Zdravko Čolić, iako je nedavno napunio 71 godinu, privlači pažnju gdje god da se pojavi, a obožavateljice i dalje nisu imune na njega.

Čim se pjevač pojavio u Budvi, obožavateljice su kao omađijane pojurile ka njemu, grlile ga, ljubile i slikale se s njim. One su bile najglasnije i na Čolinom koncertu.

– Kada je Čola izašao na binu, žene su bukvalno vrištale! Sve pjesme su pjevale s njim. Ma Zdravko bi samo počeo pjesmu, a obožavateljice bi nastavile da pjevaju sve do kraja. Bilo je nestvarno! Svi su komentarisali da Čola izgleda odlično i da je u super kondiciji, s obzirom na to da je sve vrijeme igrao na bini – priča izvor i dodaje da je haos bio i poslije njegovog koncerta.

PROČITAJTE JOŠ:  Tokom noći zapaljen automobil u vlasništvu Bube Corellija

– Čola je poslije koncerta oko šest ujutru krenuo ka svojim kolima s obezbjeđenjem, ali najvatrenije obožavateljke mu nisu dozvolile da uđe u auto! Čekale su ga kako bi ga poljubile i zagrlile. Iako je bio umoran, Čola je zastao i izgrlio se i izljubio sa svima – dodaje izvor.

– Sve to je posmatrala Čolina žena, koja je očigledno navikla na ovakve scene. Međutim, ovo je rijetka situacija da ga ona prati na nekom nastupu. To je Čoli veoma značilo, pa joj je na koncertu posvetio stihove pesme “Ostani”. Aleksandra se trudila da ne bude upadljiva iako je bila do same bine – priča izvor.

PROČITAJTE JOŠ:  Oglasio se MUP ZDK: Važne upute pred sutrašnji meč BiH-Ukrajina

Podsjetimo, na Čolinom koncertu su, pored supruge Aleksandre, bile i njihove kćerke Una i Lara, a ovo je prvi put da je cijela porodica Čolić bila na nekom javnom događaju, prenosi Azra.ba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...