DogađajiLife news

Čola još uvijek omiljen među ženama – obožavateljice lude za njim, čekale ga do 6 ujutro

0
Čola još uvijek omiljen među ženama – obožavateljice lude za njim, čekale ga do 6 ujutro, Life.ba

Muzički velikan Zdravko Čolić, iako je nedavno napunio 71 godinu, privlači pažnju gdje god da se pojavi, a obožavateljice i dalje nisu imune na njega.

Čim se pjevač pojavio u Budvi, obožavateljice su kao omađijane pojurile ka njemu, grlile ga, ljubile i slikale se s njim. One su bile najglasnije i na Čolinom koncertu.

– Kada je Čola izašao na binu, žene su bukvalno vrištale! Sve pjesme su pjevale s njim. Ma Zdravko bi samo počeo pjesmu, a obožavateljice bi nastavile da pjevaju sve do kraja. Bilo je nestvarno! Svi su komentarisali da Čola izgleda odlično i da je u super kondiciji, s obzirom na to da je sve vrijeme igrao na bini – priča izvor i dodaje da je haos bio i poslije njegovog koncerta.

– Čola je poslije koncerta oko šest ujutru krenuo ka svojim kolima s obezbjeđenjem, ali najvatrenije obožavateljke mu nisu dozvolile da uđe u auto! Čekale su ga kako bi ga poljubile i zagrlile. Iako je bio umoran, Čola je zastao i izgrlio se i izljubio sa svima – dodaje izvor.

LIFE:  Pogledajte kako se Novak Đoković zahvalio publici i Dini Merlinu na koncertu (VIDEO)

– Sve to je posmatrala Čolina žena, koja je očigledno navikla na ovakve scene. Međutim, ovo je rijetka situacija da ga ona prati na nekom nastupu. To je Čoli veoma značilo, pa joj je na koncertu posvetio stihove pesme “Ostani”. Aleksandra se trudila da ne bude upadljiva iako je bila do same bine – priča izvor.

Podsjetimo, na Čolinom koncertu su, pored supruge Aleksandre, bile i njihove kćerke Una i Lara, a ovo je prvi put da je cijela porodica Čolić bila na nekom javnom događaju, prenosi Azra.ba.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like