Bh. MMA borac Erko Jun zvijezda akcionog hita „Back2Back“

- Advertisement -

Ermin Junuzović alias Erko Jun, bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u velikom stilu se vraća na filmska platna!

Naime, Jun nastavlja sa glumačkom karijerom i na poziv poznatog rumunskog producenta u Holivudu Eduarda Irimia ostvarit će ulogu u nadolazećem vrućem filmskom hitu „Back2Back“.

– Već 22. avgusta kao specijalni gost putujem u Mamaiau, popularno ljetovalište na rumunskoj obali Crnog mora na spektakularan sportski događaj godine u Rumuniji- OSS Fighters 4 Gala. Tu ću boraviti 5 dana. Događaj se održava u partnerstvu sa Superkombatom Eduarda Irimia, koji je inače veliki biznismen i najpoznatiji međunarodni kickboxing promotor. On je zaslužan za promociju i uspjeh mnogih boraca, između ostalog i što je rumunski bokser Florian Munteanu zaigrao glavnu ulogu Viktora Draga u filmskom hitu „Creed 2“. Film će zasigurno biti veliki akcioni hit u Rumuniji, a meni će pomoći da ostvarim nova poznanstva i možda u budućnosti ostvarim jednu od glavnih uloga u nekom holivudskom blockbusteru- kaže Erko Jun.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Film „Back2Back“ se snima u produkciji Spartans Dmsiona, Superfilmsa i 23Filma, a u njemu će uz Erku glumiti i K1 veteran, Armenijac Gago Drago, MMA i kickboxing borac Alexandru Lungu, te bivši rumunski kickboxer Ionuţ Iftimoaie.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...