“BITKA ZA PACIFIK – POBUNA” (PACIFIC RIM: UPRISING)

- Advertisement -

Globalni rat između monstruma najrazornijih moći koji su došli iz drugog univerzuma i super – mašina kojima upravljaju ljudi piloti, robota koji su napravljeni da sačuvaju svijet, bio je samo uvod u sveobuhvatni napad na čovječanstvo koji će se desiti u filmu Bitka za Pacifik – Pobuna.

John Boyega (Star Wars – Buđenje Sile i Star Wars – Posljednji Jedi) je buntovni Jake, nekada pilot pun potencijala čiji je otac ušao u legendu kada je žrtvovao svoj život kao pilot u jednom Jegeru, da bi obezbjedio pobjedu u borbi protiv monstruoznih Kaijua. Jake je napustio obuku za nove pilote i upustio se u kriminalno podzemlje. Ali kada još strašnija i nezaustavljiva prijetnja počne da uništava jedan po jedan grad širom svijeta i našu planetu baca na koljena, Jakeu se pruža posljednja šansa da se promijeni, da krene očevim stopama i pridruži se novoj, mladoj i hrabroj generaciji pilota, koja je odrastala i sazrijevala u sijenci rata. Dok traže pravdu za stradale saborce i sve druge žrtve, njihova jedina nada je ujedinjenje svih u borbi protiv neprijatelja koji ima za cilj da uništi svijet.

U filmu redatelja Stevena De Knighta, pored Johna Boyege, glavne uloge tumače Scott Eastwood, Charlie Day i Cailee Spaeny. Akcioni spektakl “BITKA ZA PACIFIK – POBUNA” (PACIFIC RIM: UPRISING) od četvrtka 22. marta možete pogledati u bh. kinima u 3D tehnologiji.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...

(FOTO) Sergej Trifunović pokazao svoju novu djevojku

Već godinama šira javnost nestrpljiva je da sazna ko...

Večeras se u Sarajevu otvara 14. izdanje Omladinskog Filmskog Festivala

Omladinski Film Festival Sarajevo - OFF svečano se otvara...