FilmLife news

Šta će se dogoditi sa Samanthom Jones u nastavku Seksa i grada

0
Šta će se dogoditi sa Samanthom Jones u nastavku Seksa i grada, Life.ba

Fanovi kultne serije ‘Seks i grad’ teško mogu zamisliti epizodu bez lika Samanthe Jones, ali, morat će se naviknuti da je u rebootu legendarne serije neće uopće biti. Već je poznato da je glumica Kim Cattrall odbila sudjelovati u rebootu serije Seks i Grad pod nazivom ‘And Just Like That…’, ali produkcija se ipak dosjetila kako će lik Samanthe Jones ipak održati ‘živim’ bez njezinog pojavljivanja.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, lik Samanthe Jones u nastavku kultne serije nije ubijen, niti išta slično. Dapače, Samantha je živa i zdrava i navodno živi u Londonu.

‘Jednostavno nismo mogli Samanthu vratiti u New York, a da Charlotte, Miranda i Carrie nemaju nikakvu interakciju s njom. Jednostavno ne bi imalo smisla. Nije bila ni opcija poslati je u Los Angeles, jer smo to napravili u prvom filmu, stoga smo njezin lik preselili u London. To je bio savršen način da ona i dalje živi, ali i da se opravda njezin izostanak. Gledatelji će doznati da ona živi u Engleskoj, ali i da je puklo njezino prijateljstvo s Carrie’, otkrio je dobro upućeni izvor i dodao da je navodno sve napravljeno tako da ostane otvorena mogućnost da ukoliko serija dobije drugu sezonu, lik Samanthe se može eventualno ponovno vratiti.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like