Film

Film „Mi smo videli leto“ otvara 11. Omladinski film festival Sarajevo

0

Kratki film „Mi smo videli leto“ rađen u produkciji Fakulteta za dramsku umetnost u Beogradu, u režiji Nikole Stojanovića otvorit će 11. izdanje Omladinskog Film Festivala Sarajevo koji će se održati od 6. do 10. septembra.

Film govori o tinejdžerki koja se seli u Kaliforniju te za sobom ostavlja sve što je ikada voljela. U svom zamrlom radničkom gradu u Srbiji, posljednje dane provodi sa dvojicom prijatelja iz djetinjstva. Napuštena mjesta bude sjećanja iz ratnog djetinjstva, a dvojicu momaka razdire ljubav prema istoj djevojci.

LIFE:  Dizdarević: Svako se najbolje sam može zaštititi

Režiju filma potpisuje Nikola Stojanović, a scenarij Nađa Petrović koji su na prošlogodišnjem OFF-u imali premijeru svog debitantskog filma „Valjda znaš šta radiš“.

Glavne uloge tumače Jelena Tjapkin, Nikola Pavlović i Mario Vrečo te u ostalim ulogama Milijana Kravić, Boban Ilić, Jelena Radenović, Gordana Seizović, Sanja Stojanović.

Film „Mi smo videli leto“ koji će otvoriti ovogodišnji OFF ujedno se nalazii u glavnoj takmičarskoj selekciji Festivala Wolf Competition.“.

Facebook komentari


Ususret SFF-u: Program Evropski kratki film ove godine obuhvata 13 filmova iz deset zemalja

Previous article

Košarkašice BiH u grupi sa Rusijom, Švicarskom i Estonijom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Film