Filmovi: Trailer – Pjevajmo (Sing) – video

- Advertisement -

Illumination je oduševio publiku širom svijeta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u historiji. Poslije izlaska filma „Tajni život ljubimaca“ na ljeto 2016, Illumination će predstaviti film „Pjevajmo“ za praznike. Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton i Tori Kelly igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvijezde koja postoji u svima nama.

Smješten u svijet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, „Pjevajmo“ predstavlja Buster Moona (oskarovac Matthew McConaugheya), uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Buster je vječiti optimista, dobro, možda je malo nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učinit će sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbljedjelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svjetsko takmičenje u pjevanju.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Pojavit će se pet najozbiljnijih kandidata: miš (Seth MacFarlane) koji pjevuši jednako dobro kao što i vara ljude, stidljiva slonica tinejdžerka (Tori Kelly), koja ima užasnu tremu, premorena majka (oskarovka Reese Witherspoon) koja ima 25 prasića, mladi gorila gangster (Taron Egerton) koji traži način da pobjegne od porodičnog kriminala, i pank-rok bodljikavo prase (Scarlett Johansson) koje pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i bude solo pjevačica. Sve životinje će doći na Busterovu audiciju vjerujući da je to njihova šansa da promjene svoj život.

U kinima od 22. decembra 2016.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Scenario i režija:      Garth Jennings

Uloge:                       Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman, Beck Bennett

Žanr:                         animirana komedija

Studio:                      Universal

 

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...