Film

Jennifer Aniston se godinama pokušavala riješiti Rachel Green

0
Jennifer Aniston se godinama pokušavala riješiti Rachel Green, Life.ba

Dosta dugo se nisam mogla nikako riješiti Rachel Green sa svojih leđa, izjavila je u razgovoru za američke medije popularna glumica Jennifer Aniston.

Iako je iza 51-godišnje Aniston čak trideset godina glumačke karijere, fanovi je i dan danas najviše prepoznaju po liku vrckave plavuše Rachel iz svjetski popularne serije ‘Prijatelji’. Aniston je nakon kraja emitiranja tog sitcoma ostvarila neke vrlo kvalitetne uloge, ali i dalje je prepoznaju kao Rachel Green što joj je, kako je priznala, stvarno išlo na živce.

-Nikako nisam mogla pobjeći od tog lika jer su me svi stalno povezivali s njime. U jednom trenu bila sam toliko ljuta i samo htjela da prestanu s emitiranjem i repriziranjem te serije, priznala je Aniston.

Priznala je da je dugo vremena vodila unutarnje borbe sama sa sobom te je patila od tjeskobe i pitala se je li uopće sposobna za druge uloge na filmu ili televiziji.

-Stalno sam se morala dokazivati i boriti za sebe te pokazati tko sam u ovoj industriji. Jednostavno sam htjela svima dokazati da sam više od plavuše iz ljubičastog stana u New Yorku, izjavila je Aniston.

LIFE:  5 filmova za vikend: Majstori režije svih generacija

I uspjela je. Uloga koja joj je to omogućila je ona Justine u filmu ‘The Good girl’.

-Ta uloga prikazala me je u nekom drugom svjetlu. Ona je bila sve ono što Rachel nije, a ja sam uspjela pobjeći barem na kratko od uloge koja me obilježila. Bilo je to takvo olakšanje za mene, objasnila je.

Ipak, put do ‘oslobađanja od Rachel’ nije bio lagan. Danas je jedna je od traženijih ženskih glumica te se uredno nalazi na listi najplaćenijih, no za doći do takvog statusa, trebalo je mnogo strpljenja, živaca i truda.

‘Bojala sam se da neću uspjeti. No, zbog sebe sam to morala napraviti i drago mi je da jesam jer sam si dokazala da sam sposobna za sve u ovom poslu, izjavila je Aniston.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *