Jennifer Aniston se godinama pokušavala riješiti Rachel Green

- Advertisement -

Dosta dugo se nisam mogla nikako riješiti Rachel Green sa svojih leđa, izjavila je u razgovoru za američke medije popularna glumica Jennifer Aniston.

Iako je iza 51-godišnje Aniston čak trideset godina glumačke karijere, fanovi je i dan danas najviše prepoznaju po liku vrckave plavuše Rachel iz svjetski popularne serije ‘Prijatelji’. Aniston je nakon kraja emitiranja tog sitcoma ostvarila neke vrlo kvalitetne uloge, ali i dalje je prepoznaju kao Rachel Green što joj je, kako je priznala, stvarno išlo na živce.

-Nikako nisam mogla pobjeći od tog lika jer su me svi stalno povezivali s njime. U jednom trenu bila sam toliko ljuta i samo htjela da prestanu s emitiranjem i repriziranjem te serije, priznala je Aniston.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Priznala je da je dugo vremena vodila unutarnje borbe sama sa sobom te je patila od tjeskobe i pitala se je li uopće sposobna za druge uloge na filmu ili televiziji.

-Stalno sam se morala dokazivati i boriti za sebe te pokazati tko sam u ovoj industriji. Jednostavno sam htjela svima dokazati da sam više od plavuše iz ljubičastog stana u New Yorku, izjavila je Aniston.

I uspjela je. Uloga koja joj je to omogućila je ona Justine u filmu ‘The Good girl’.

-Ta uloga prikazala me je u nekom drugom svjetlu. Ona je bila sve ono što Rachel nije, a ja sam uspjela pobjeći barem na kratko od uloge koja me obilježila. Bilo je to takvo olakšanje za mene, objasnila je.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Ipak, put do ‘oslobađanja od Rachel’ nije bio lagan. Danas je jedna je od traženijih ženskih glumica te se uredno nalazi na listi najplaćenijih, no za doći do takvog statusa, trebalo je mnogo strpljenja, živaca i truda.

‘Bojala sam se da neću uspjeti. No, zbog sebe sam to morala napraviti i drago mi je da jesam jer sam si dokazala da sam sposobna za sve u ovom poslu, izjavila je Aniston.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...