Film

Liam Neeson: Odustajem od akcijskih filmova dok nisam završio u hodalici za starce

0
Liam Neeson: Odustajem od akcijskih filmova dok nisam završio u hodalici za starce, Life.ba
Liam Neeson

Glumačka zvijezda Liam Neeson odlučio je da više neće snimati akcijske filmove, a tu je odluku objasnio jednostavno – uskoro će napuniti 69 godina i sve teže podnosi fizički zahtjevnije uloge.

-Imam 68 i pol. Napunit ću 69 godina 2021. Snimit ću još nekoliko filmova ove godine, nadam se, ako nam Covid-19 to dopusti. Nekoliko filmova mi je na rasporedu. Mislim da će to biti to. Osim ako se ne nađem na hodalici za stare i nemoćne, kazao je Liam Neeson za Entertainment Tonight.

Otkrio je i da voli snimati akcijske filmove u kojima se bori protiv mlađih osoba.

-Nedavno sam završio jedan film u Australiji u kojem sam se tukao s momkom – divnim, dragim glumcem koji se zove Taylor – i negdje nakon pola tuče sam digao pogled jedva dišući. Momak se nije nimalo umorio. Pitao sam ga koliko godina ima. Rekao mi je da ima 25. Toliko ima moj najstariji sin, nasmijao se Liam Neeson.

LIFE:  Kate Hudson nije samo glumica, već i pjevačica

Zanimljivo, njegov film ‘Unknown’ iz 2011. godine nedavno je postao najgledaniji film na Netflixu, a irski glumac je sretan što mu je stari film doživio novu popularnost.

Najavio je da će uskoro početi sa snimanjem serije koja se temelji na filmu ‘Unkown’, što će sasvim sigurno razveseliti njegove obožavatelje. Razlika je jedino što će ovaj put Neeson biti producent, a ne glumac.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like