Event & ZabavaFilm

Nicolas Cage utjelovit će Kralja tigrova Joea Exotica!

0
Nicolas Cage utjelovit će Kralja tigrova Joea Exotica!, Life.ba
Nicolas Cage

Nakon nevjerojatnog uspjeha „Tiger Kinga”, serije koja od marta ne prestaje biti glavna tema na internetu, producentske kuće Imagine Television i CBS pripremaju novu televizijsku seriju nadahnutu ovim Netflixovim dokumentarcem.

Glavnu ulogu Joea Exotica preuzet će popularni glumac Nicolas Cage kojemu će to biti prva velika televizijska uloga, a na seriji će raditi i kao izvršni producent. S obzirom na raznolikost dosadašnjih uloga koje je odigrao ovaj Oscarovac, neće ga teško biti zamisliti i u ulozi ekscentričnog voditelja zoološkog vrta s egzotičnim životinjama.

LIFE:  5 filmova za vikend: Majstori režije svih generacija

Serija će imati osam nastavaka i bit će bazirana na članku “Joe Exotic: Mračno putovanje u svijet poludjelog čovjeka”, kojeg je u časopisu Texas Monthly u junu 2019. godine objavio Leif Reigstad. Priča će biti usmjerena na Joea Schreibvogela poznatog kao Joe Exotic, ekscentričnog i egzotičnog voditelja zoološkog vrta u Oklahomi, koji se bori zadržati svoj park čak i pod cijenu vlastitog razuma. Pratit ćemo kako je Joe postao Joe Exotic i kako se izgubio u liku kojeg je sam stvorio.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *