Film

Pogledajte novu najavu za „Tenet“, akcijski triler Christophera Nolana

0

Stigao je najnoviji trailer za do sada najambiciozniji akcijski blockbuster koji je režirao i napisao Christopher Nolan, poznat po mega uspješnicama “Početak“, „Memento“, trilogija „Batman“, „Dunkirk“, „Interstellar“…  Film nosi naziv „Tenet“, a u glavnoj ulozi nalazi se John David Washington.

Jedan je od najskupljih filmova ikad snimljenih i bavi se međunarodnom špijunažom. Prema službenom sinopsisu, misija glavnog junaka je zaustaviti kataklizmu, sukob opisan kao gori od Trećeg svjetskog rata. Naoružan samo s jednom riječi – „tenet“ – glavni lik se snalazi kroz špijunske vode, uz puno akcijskih scena, priče o inverzijama te uz vraćanje vremena ili događaja.

LIFE:  Tri noviteta na svjetskoj muzičkoj sceni 

Uz Johna Davida Washingtona, Nolan je skupio zanimljivu glumačku ekipu koju čine Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy, Kenneth Branagh i Michael Caine.

Iako je kao početak prikazivanja u američkim kinima ranije najavljen 17. juli, novi trailer filma to nije potvrdio. Može se pretpostaviti da glavni distributer filma Warner Bros. još uvijek prati kakva će biti situacija s pandemijom prije nego odluče objaviti film.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You may also like