Pogledajte prvi trailer dugo očekivanog nastavka kultnog serijala: Istjerivači duhova

- Advertisement -

Svi fanovi legendarnih Istjerivača duhova napokon će doći na svoje, nastavak ovog kultnog naučno-fantastičnog  serijala u kina dolazi sljedećeg ljeta, a djelić onoga što nas čeka otkriva prvi trailer filma koji je upravo objavljen. Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donosi nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman autor kultnih filmova iz 1984. i 1989. g. koji i danas imaju kultni status među fanovima SF-a i vrhunske komedije.

U filmu „Istjerivači duhova: Naslijeđe“ (Ghostbusters: Afterlife) fokus je na tajnama jedne porodice i jednog malog grada koje kriju pravu istinu o prošlosti. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojem se počnu događati neobične stvari. Ubrzo porodica počinje otkrivati vlastitu vezu s originalnim Istjerivačima duhova i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda (serija Stranger Things) kao njenog sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćerke i Paula Rudda kao učitelja. Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih Ghostbusters zvijezda Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett za sada još nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti u ovoj ekranizaciji kultnih Istjerivača duhova.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Istjerivači duhova (Ghostbusters) američka je fantastična komedija iz 1984. s pričom koja se vrti oko četvorice naučnika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo $239 milijuna u američkim kinima koji je rezultirao nastavkom – Istjerivači duhova 2 (1989). Originalni Istjerivači iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, novi nastavak serijala „Istjerivači duhova“ donosi i na repertoar svih BH kina u ljeto naredne godine.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...