Pogledajte trailer za „Breaking Bad“ film

- Advertisement -

Trailer za nadolazeći Netflixov film El Camino: A Breaking Bad Movie zvanično je ugledao svjetlo dana, a film će se pozabavit onim što se dogodilo nakon što se serija završila 2013. godine.

Aaron Paul, koji će ponovo igrati ulogu Jessea Pinkmana u filmu, na svom Twitter profilu je objavio: „Pretpostavljam da se film ipak dešava!? Nisam bio siguran da mogu o tome razgovarati. Valjda mogu. Hvala New York Timesu što je razotkrio ovu ‘tajnu’.”

Aaron je kasnije odgovorio na neka od pitanja obožavaoca dodavši, “Oduševljen sam što će svijet napokon moći pogledati ovaj dio filmske povijesti.“

Dvije godine nakon što je Breaking Bad serija završila, emitovana je Better Call Saul serija koja je pratila zakonsku praksu Saula Goodmana, šest godina prije nego što je stupio u kontakt s Walterom Whiteom.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

El Camino: A Breaking Bad Movie trailer otkriva da policija kreće u potragu za Jessejem Pinkmanom nakon završetka serije, gdje je Pinkman posljednji put viđen kako vozi prema El Caminu. Nejasno je, međutim, hoće li Brian Cranston, čiji je lik Walter White umro u finalu (spoiler alert!), glumiti u filmu.

Srećom, obožavatelji serije neće dugo morati da čekaju kako bi saznali dalji razvoj situacije, jer će film biti dostupan od 11. oktobra.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...