Film

Pogledajte trailer za Clooneyev SF ‘The Midnight Sky’

0
Pogledajte trailer za Clooneyev SF ‘The Midnight Sky’, Life.ba

Objavljen je trailer za novu Netflixovu apokaliptičnu znanstveno fantastičnu dramu ‘The Midnight Sky’ koju redateljski potpisuje Geroge Clooney, ujedno i glavni lik u filmu. ‘The Midnight Sky’ nudi pogled u moguću budućnost u kojoj nespecifirano uništavanje čini zemlju nanastanjivom. U traileru objavljenom u ovaj utorak Clooneyev lik traži način da upozori ostale preživjele da se ne vrate na Zemlju nakon globalne katastrofe.

Film zasnovan na romanu Lily Brooks-Dalton ‘Good Morning, Midnight’ snimljen je uoči pandemije COVID-19 i prije navale požara viđenih 2020. godine, ali nesreće s kojima se suočava Zemlja u filmu vrlo su slične onome što se danas događa u svijetu.

-To je znanstvena fantastika, koja je nažalost manje izmišljena kako se s, rekao je Clooney situacija danas odvija, kazao je Clooney u intervjuu za Vanity Fair.

-Bolest mržnje i elementi koji iz toga dolaze, bitke i ratovi – prožimaju se već duže vrijeme, dodao je Clooney.

LIFE:  100 godina Coca-Cola praznične čarolije

Clooney glumi znanstvenika Augustine Lofthousea, koji živi na Antarktiku i koji vjeruje da je posljednji čovjek na Zemlji dok ne pronađe dijete po imenu Iris (Caoilinn Springall). Smatra da je dužan brinuti se o djevojčici, a ujedno preuzima na sebe odgovornost da kontaktira svemirsku posadu i obavijesti ih o propasti čovječanstva.

Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler i Demián Bichir zaokružuju popis zvijezda filma, dok petorica glumaca glume malu posadu na NASA-inom svemirskom brodu Aether. Putovanje posade svemirom u nadi da će se ponovno povezati sa Zemljom čini drugu polovicu pripovijesti.

“The Midnight Sky” izlazi na Netflixu 23. prosinca.

Facebook komentari


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like