Film

Pogledajte trailer za napeti horor Brightburn

0

Svi znamo priču. Misteriozno dijete, za koje nitko ne zna odakle se stvorilo, pronađe bračni par koji ujedno ne može imati vlastitu djecu.

Neobično dijete odluče zadržati i svima reći da je njihovo. Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego jako posebnom djetetu koje ima vanzemaljske sposobnosti. Na kraju dječak, sad već muškarac, u potpunosti otkriva svoje moći i porijeklo i postaje svima poznati junak koji svoj život podredi spašavanju čovječanstva.

No šta bi bilo da je priča otišla u drugom smjeru? Da je dječak s nevjerojatnim sposobnostima odlučio svoje moći iskoristiti za drugi cilj, potpuno suprotan spašavanju svijeta? Što bi se dogodilo da je osoba s tolikom moći odlučila kako mu se ovaj novi dom – Zemlja – ipak ne sviđa?

Upravo takvu odluku donio je Brandon. Dječak koji nije postao superjunak nego Brightburn – strašna sila zla koja će ovog maja zavladati kino dvoranama.

Brandona (Jackson A. Dunn) su, kao bebu, pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman). Nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete odgovor na njihove molitve sleti im skoro u dvorište kuće. No vrlo brzo shvate da njihov najveći dar je u stvari prokletstvo, za njih same ali i za cijelu zemlju. Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, odrastajući otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

LIFE:  Mastercard i Sarajevo Film Festival slave petu godinu partnerstva

U zastrašujućem naučno-fanstastičnom hororu „Brightburn“ kojeg rediteljski potpisuje mladi autor David Yarovesky shvatićemo da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili. Napeti horor kreće sa prikazivanjem u svim BH kinima u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony u drugoj polovici maja. U napetost ovog naslova možete se uvjeriti i putem novog, zvaničnog trailera filma.

Facebook komentari

Tom Jones stiže u Dubrovnik

Prethodni članak

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka: Motivišu me oni koji ne vjeruju u mene, vratiću se u vrh

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Film