AutomotoFilm

Priča bez kraja: Fast and Furious / Brzi i žestoki – Deveti nastavak

0

Scene sa puno oktana očekuju gledatelje novog, devetog nastavka popularnog akcionog filma u kojem je brzina jedino bitna – Fast and Furious/Brzi i žestoki.

Da su fanovi “ilegalnih uličnih trka” željno iščekivali novi nastavak govori i podatak da je četverominutni najavni trejler, koji je na YT-u objavljen 31.januara, za svega pet dana ostvario gotovo 8 miliona pregleda. No, trebat će im još malo strpljenja jer će se u kinima početi prikazivati od 22. maja.

Iako je scenarij još uvijek nepoznanica, dosta fabule se otkriva u trejleru.

Pa tako Dominic Torreto (Vin Diesel) i njegova ekipa i ovaj put kreću u akciju protiv Cipher (Charlize Theron), koja sada na svojoj strani ima tajno oružje – Johna Cena. Bivši profesionalni hrvač igra Jacoba, Dominicovog brata, koji je ujedno i vrhunski lopov koji se na neki nepoznat način povezao sa Cipher. Zašto kreće u napad na svog blizanca bit će jasno tek kada se film odgleda.

LIFE:  Predstavljena nova Toyota GR Yaris - Iskovana u vatri svjetskog prvenstva u reliju

Kada su akcione scene u pitanju deveti nastavak ide korak dalje te će publika uživati u scenama poput one gdje avion sa magnetima privlači auta, ili kada je Pontiac Fiero zavezan za raketni motor.

A u ovom nastavku određeni likovi će i oživjeti. Naime, Han Lue (Sung Kang) kojeg je u šestom nastavku ubio Deckard Shaw (Jason Statham), ponovo je dio ekipe Fast and Furious.

Facebook komentari


Huawei planira otvoriti proizvodne pogone u Evropi

Previous article

Lukaku: Ibrahimović je na nivou Ronalda

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Automoto