Film

Prvi film Andrewa Lincolna od odlaska iz ‘The Walking Dead’

0

Netflix je objavio trailer za ‘Penguin Bloom’, prvi film Andrewa Lincolna od odlaska iz ‘The Walking Dead’.

Lincolnova karijera je krenula još do sredine 90-ih, s ulogama na velikim i malim ekranima, ali unatoč brojnim projektima globalno priznanje donijela mu je uloga Ricka Grimesa u AMC-ovoj postapokaliptičnoj seriji ‘The Walking Dead’. Nakon gotovo desetljeća, Lincoln je napustio tu mega popularnu seriju.

U međuvremenu Lincoln je potpisao nekoliko novih projekata. Prvi je uloga australskog fotografa Cameron Blooma. Film ‘Penguin Bloom’ temelji se na knjizi koju su napisali Bloom i Bradley Trevor Grieve, a u filmu Cameron i njegova obitelj proživljavaju drugačiju vrstu tragedije.

Nakon što je njegova supruga Sam (Naomi Watts) bila paralizirana u tragičnoj nesreći, obitelj se trudila krenuti naprijed dok je podlegla depresiji. Srećom, nada i utjeha stigle su u obliku ozlijeđene svrake koju je njihov sin našao na plaži, donio je kući i nazvao ‘Penguin’ (Pingvin). Iako se Sam u prvom trenutku ‘nakostriješi’ zbog vrane u kući, s vremenom razvije vrlo neobičnu povezanost s pticom koja u biti svoju tragediju zbog toga uspojeva lakše prebroditi.

LIFE:  Mostarski teatar mladih realizirao 308 predstava u 2020. godini [video]

U režiji Glendyna Ivina, u filmu glume i Griffin Murray-Johnston kao Noah Bloom, Felix Cameron kao Rueben Bloom, Abe Clifford-Barr kao Oli Bloom, Rachel House kao Gaye Hatfield, Leeanna Waisman kao Kylie, Lisa Hensley kao Bron i Jacki Weaver kao Samova majka Jan. ‘Penguin Bloom’ na Netflixu će biti prikazan 27. siječnja 2021.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like