FilmLife news

Prvi trailer najavljuje uzbudljivu akcionu komediju Brad Pitta Brzina metka!

0

Kao grom iz vedra neba stigao je službeni trailer za film kojeg će gledaoci narednih mjeseci nestrpljivo očekivati da stigne u kina i bioskope. Brad Pitt. Brzi voz. Akcija. Japan. I da, ne zaboravimo to malo začiniti s vrhunskom zabavom i humorom. Riječ je o akcionom trileru Brzina metka (Bullet Train) a priča se vrti oko grupe najboljih egzotičnih svjetskih ubica u potrazi za misterioznom aktovkom. Međutim, potraga se odvija u super brzom vozu kroz Japan, a ubice ni ne znaju da su njihove misije na neki način povezane. Ipak, naš glavni junak je Ladybug (Brad Pitt) kojem je ovo trebao biti samo lak povratnički posao…

Sve je ovo što se može saznati i vidjeti iz objavljenog prvog službenog trailera. Ono što možemo izdvojiti kao fun fact jest da je Pitt sudjelovao skoro u svim vlastitim  kaskaderskim scenama u filmu.

LIFE:  Romi danas slave Đurđevdan

Među ostalim glumcima pojavljuju se Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon i Benito A Martínez Ocasio. Rediteljski dio posla pripao je Davidu Leitchu (Hobs & Shaw, John Wick, Deadpool 2, Atomska plavuša) koji ima već bogatu saradnju s Pittom, kao redatelj i kao njegov dvojnik za kaskaderske scene. Scenario potpisuju Zak Olkewicz i Kotaro Isaka.

Prve reakcije publike na službeni trailer su i više nego pozitivne. Ali, sigurni smo da će Brad Pitt i Brzina metka ispuniti i ona najzahtjevnija očekivanja kada film za nekoliko mjeseci sredinom ljeta stigne na repertoar BH kina i bioskopa.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like