Film

Rambo se vratio… Pogledajte trailer

0
Rambo se vratio… Pogledajte trailer, Life.ba

Rambo se vratio i radi ono što najbolje zna. Lovi negativce i to radi brutalno. Novi Rambo, peti nastavak ovog kultnog akcijskog uratka, u kinima će se moći pogledati od 20. rujna. Prije nekoliko dana je objavljen novi internacionalni trailer za film koji se zove ‘Last Blood’. Jasno, ne treba reći tko glumi Ramba.

Ovaj film će vrlo vjerojatno završiti priču koju je Sylvester Stallone započeo u originalnom Rambo filmu, First Blood, koji je izašao 1982. Ovo će biti peti put da Stallone preuzima ulogu Johna Ramba, a posljednji put to je učinio prije 11 godina. Četvrti film, jednostavnog naziva Rambo, izašao je 2008. godine.

U ‘Last Blood’ John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSP-om i obavlja obične poslove.

LIFE:  [life review 10/10] Druga sezona Bellingcat podcasta: istraživačko novinarstvo u najboljem izdanju

Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica Maria zatraži njegovu pomoć kada njezina unuka nestane tijekom zabave u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polusestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčare ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili negativce… na koji način to Rambo radi ne treba opisivati. Jednostavno, pogledajte trailer.

Prvi Rambo je došao u kina 1982, a pratili su ga Rambo: First Blood Part II 1985., Rambo III 1988. i Rambo u 2008. Tijekom godina, Rambo franšiza je diljem Amerike zaradila 294 milijuna dolara, dok je u svijetu zaradila 727 milijuna dolara.

 

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *