Rambo se vratio… Pogledajte trailer

- Advertisement -

Rambo se vratio i radi ono što najbolje zna. Lovi negativce i to radi brutalno. Novi Rambo, peti nastavak ovog kultnog akcijskog uratka, u kinima će se moći pogledati od 20. rujna. Prije nekoliko dana je objavljen novi internacionalni trailer za film koji se zove ‘Last Blood’. Jasno, ne treba reći tko glumi Ramba.

Ovaj film će vrlo vjerojatno završiti priču koju je Sylvester Stallone započeo u originalnom Rambo filmu, First Blood, koji je izašao 1982. Ovo će biti peti put da Stallone preuzima ulogu Johna Ramba, a posljednji put to je učinio prije 11 godina. Četvrti film, jednostavnog naziva Rambo, izašao je 2008. godine.

PROČITAJTE JOŠ:  Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

U ‘Last Blood’ John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSP-om i obavlja obične poslove.

Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica Maria zatraži njegovu pomoć kada njezina unuka nestane tijekom zabave u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polusestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčare ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili negativce… na koji način to Rambo radi ne treba opisivati. Jednostavno, pogledajte trailer.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Prvi Rambo je došao u kina 1982, a pratili su ga Rambo: First Blood Part II 1985., Rambo III 1988. i Rambo u 2008. Tijekom godina, Rambo franšiza je diljem Amerike zaradila 294 milijuna dolara, dok je u svijetu zaradila 727 milijuna dolara.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...

Turska serija po istinitoj prici “Zlatni kavez”

TV Nova svojim gledateljima od ponedjeljka, 22. januara donosi...

Nastavljen bizaran trend: Umro Džeki Čen?

​Džeki Čen, poznati hongkonški režiser, glumac i borilački majstor,...

Glumac Nenad Cvetko preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Nakon borbe s teškom bolešću preminuo je glumac Nenad...